FILM O NAJPOZNATIJEM HOLIVUDSKOM ZLOSTAVLJAČU  ŽENA: Bred Pit sprema OSVETU doskorašnjem saradniku!
Foto: Profimedia

ZAslužio je

FILM O NAJPOZNATIJEM HOLIVUDSKOM ZLOSTAVLJAČU ŽENA: Bred Pit sprema OSVETU doskorašnjem saradniku!

Pop kultura -

Plan B, producentska kuća Breda Pita (54) na velike ekrane će preneti priču o holivudskom predatoru i propalom producentu Harviju Vajnstinu (66). Biće to adaptacija istrage dve novinarke Njujork Tajmsa koje su prve obelodanile optužbe brojnih žena o seksualnom zlostavljanju koje je počinio jedan od najmoćnijih ljudi Holivuda.

foto: Profimedia

Produkcijska kuća otkupila je prava na priču njujorškog lista u kojoj će izneti na koji su način novinarke Džordi Kantor i Megan Tvohej i njihova urednica Rebeka Korbet ustrajale na iznošenju istine uprkos brojnim preprekama i poniženjima koje su doživele. Njihova istraga pokrenula je lavinu ispovesti, koja je rezultirala brojkom od stotinu zlostavljanih žena.

foto: Profimedia

Film će se manje fokusirati na Vajnstinove žrtve, a više na rad dve novinarke, na proces seksualnih zlostavljanja, tačnije na Vajnstinova lažna obećanja, no i na pognute glave onih novinara koji su o tome odbijali da pišu.

Zanimljiva koincidencija je i to da je u mnoštvu žena koje su Vajnstina optužile za zlostavljanje i bivša Pitova verenica, glumica Gvinet Paltrou.

foto: Profimedia

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track