VELIKA ČAST

(KURIR TV) GDE BIH JA BILA BEZ VAS: Emotivni govor Milene Dravić pri otvaranju Legata u Jugoslovenskoj kinoteci!

Pop kultura -

U Jugoslovenskoj kinoteci svečano je otvoren Legat Milene Dravić i Dragana Nikolića u kome će se čuvati njihova profesionalna priznanja, nagrade, lični predmeti.

foto: Dragana Udovičić

Sala je bila premala da primi ogroman broj prijatelja, kolega i poštovaoca najvoljenijeg jugoslovenskog glumačkog para.

Milena nije krila dirnutost i emocije koje su je obuzele kada je videla svoje kolege s kojima je radila i stvarala svih ovih godina, kao što su Neda Arnerić, Dara Čalenić, Dejan Mijač, Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović i mnogi drugi.

foto: Dragana Udovičić

"Dugo se bavim ovim poslom i nikada nisam bila osoba i glumica takvog kova da sam imala ambicije da primam bilo koju nagradu. Toliko je neočekivanih nagrada došlo, da sam ja uvek bila začuđena.

zaista sam ponosna na njegov rad i na svoj i na sve ljude bez kojih ne bih bila. Pre svega Vi kao publika svi ste deo legata, vi ste ta nagrada jer gde bih ja bila bez vas. Publika nas je volela, podržavala i zdušno pratila sve što smo radili, dočekivala nas sa mnogo ljubavi i to je najveća nagrada i najlepše nešto što je moglo da nam se dogodi", rekla je Milena okupljenima.

ČESTITKE

Dragan Bjelogrlić glumac i reditelj

POSTANITE VESNIK BOLJIH VREMENA

Dragi prijatelji, petnaest godina smo tu jedni pored drugih, dovoljno vremena da se upoznamo. Na meni je bilo da pokušam da stvaram dobre i zanimljive stvari, a na vama da ih prepoznate i pratite, kao što ste uvek i činili. I ubuduće ću se truditi da vas podsećam da je kultura važnija i potrebnija od estrade, na vama je da mi konačno poverujete. Kroz umetnost, staraću se da život pobedi politiku, a vi samo treba da nađete pravi balans. Sa željom da nam zajedno bar nešto od toga uspe i da postanete vesnik boljih vremena, želim i vama i vašim čitaocima srećnih 15 godina rada..

Miloš Biković glumac

ŽELIM DA BUDETE LIDER

Kuriru želim srećan 15. rođendan i još veći tiraž, manje senzacionalizma i više kvalitetnih tekstova. Da budete neprikosnoveni lider na tržištu u Srbiji. Voleo bih da više pažnje posvetite kulturu. Ovo nije kritika, već želja. Kultura je ono za šta su se naši preci borili. Generalno u našoj štampi bih voleo da ima manje duha rijalitija.

Dara Čalenić glumica

ČITAM KURIR I FAJNENŠEL TAJMS

Uredništvu Kurira i novinarima koji se toliko trude u ovim jako teškim okolnostima želim da se uvek izbore za svoj glas. Ja čitam Fajnenšel tajms, Politiku, jer su to čitali moji roditelji, i Kurir. Redovno pratim i emisije preko Kurir TV. Želim vam da uvek pripadate društvu najboljih.

Siniša Pavić scenarista

OTVORENI STE ZA SVAKOG

Biti 15 godina na tržištu i opstati je nešto na čemu treba čestitati. U zemlji u kojoj se malo čita biti tražen i čitan pokazuje da ste ljudima zanimljivi. Moj utisak je da ste stekli mesto u javnom životu ove zemlje. U Kuriru često nađem tekstove koje ne mogu da nađem u drugim novinama. Otvoreni ste za različita mišljenja i opcije koje se otvaraju pred ovim društvom. Ne sektašite i pružate čitaocima bogatu lepezu informacija.

Kurir.rs/ Mona Cukić/ Foto: Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track