PROGOVORILA JAVNO

ŠOKANTNO I BOLNO PRIZNANJE SLAVNE PEVAČICE: Krvarila sam na sceni, izgubila sam bebu, ali šou je morao da se nastavi! (VIDEO)

Pop kultura -

Američka pevačica Hejsli, koja je nominovana za nagradu “Gremi”, priznala je da je imala spontani pobačaj na sceni, pred publikom.

"Čudan je to osećaj. Gledate lica nekoliko stotina tinejdžera dok krvarite kroz odeću, a šou mora da traje", rekla je objašnjavajući da namerava da zamrzne svoje jajne ćelije da bi jednog dana mogla da postane majka.

Nice For What.

A post shared by halsey (@iamhalsey) on

"Ceo život mi je majka govorila da žene u našoj porodici imaju čudne, bolne i teške menstruacije. Zato nisam posebno obraćala pažnju, ali sada sam uvidela da imam problem. Lekari su mi postavili dijagnozu. Ranije sam znala da padam u nesvest od bolova. Na jednoj od svojih prvih turneja, probudila sam se sa užasnim bolom i toliko sam krvarila da sam iz autobusa pojurila u obližnji hotel, mislila sam da ću povraćati. Nekoliko minuta kasnije probudila sam se na podu kupatila. Otišla sam do autobusa i na ulici ponovo pala u nesvest. Odvezli su me u bolnicu ", priča Hejli.

Tek kad je dobila pravu dijagnozu nastupilo je olakšanje, lečenje. Posle toga ponovno je krenula na turneju i saznala da je trudna. Ali, pobacila je i to tokom nastupa.

"Meni je to važno, to mi je neka rezerva. Moram da budem agresivnija u zaštiti svoje plodnosti i da zaštim sebe. Reproduktivna bolest je tako frustrirajuća jer se zaista možete osećati kao da ste manje žena. Ne osećate se seksi, ne osećate se ponosno. Ovo što sam odlučila da uradim je jako važno",– otkrila je pevačica.

???

A post shared by halsey (@iamhalsey) on

Kurir/Superžena/Foto Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track