Radio S sa Evrovizije: Evo kome je Mladen izjavio ljubav posle nastupa
Foto: Radio S

Evrovizija

Radio S sa Evrovizije: Evo kome je Mladen izjavio ljubav posle nastupa

Pop kultura -

Pošto smo prošli u finale, sad možemo da se radujemo i nadamo se da ćemo pobediti ili se plasirati što bolje. Na konferenciji za medije posle polufinala, voditeljka Radia S, Natalija Milosavljević je pitala pevača Mladena pred svima da li je voli, što je on odmah potvrdio. Ali pošto su takva stroga pravila da novinari smeju da postave samo jedno pitanje, posle ove šale, Natalija je odlučila da joj Mladen ipak zvanično odgovori kako se osećao kad je Srbija prva prozvana da prolazi u finale:

- Osećao sam se fenomenalno jer moja mama nije morala uopšte da čeka dugo da sazna da li smo prošli. To je bilo veliko olakšanje za mene, kao i za sve nas. Svi smo se izuzetno obradovali i sad mnogo opuštenije možemo dalje.

foto: Radio S

Sanja Ilić kaže da uopšte nije mogao da veruje koliko ima prijatelja koji su mu čestitali i to mu je prvi veliki utisak. Drago mu je što je Balkanika ispunila zadatak zbog kog je došla, da uđe u finale.

- Sad možemo opušteno kroz finale. Za nas je ovo ozbiljna stvar. Nije važno da li ćemo biti prvi, drugi ili poslednji. Bilo je još mnogo dobrih pesama koje nisu prošle. Ali očigledno kombinacija muzike, iskustva, dobre energije i lepote nam je donela finale. Mislim da zasluženo idemo dalje.

Čekamo subotu i navijamo da Srbija pobedi.

( Promo tekst - Foto: Radio S )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track