Najnovije vesti

GLOGOVČEVOJ ZAMENI IME JE BORIS PINGOVIĆ: Kolega sa klase i prijatelj preminulog glumca počinje snimanje novih epizoda serije Ubice mog oca (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović

UPOZNAJTE GA

GLOGOVČEVOJ ZAMENI IME JE BORIS PINGOVIĆ: Kolega sa klase i prijatelj preminulog glumca počinje snimanje novih epizoda serije Ubice mog oca (FOTO)

Pop kultura

U sredu počinje snimanje novih deset epizoda kriminalističke serije "Ubice moga oca" i traje do 5. avgusta. Umesto slavnog Nebojše Glogovca, koj ije preminuo 9. februara tekuće godine, u ulozi Jovana Despotovića biće njegov prijatelj i kolega s klase Boris Pingović.

"Lik Jovana Despotovića u trećem delu serije igraće glumac Boris Pingović, Nebojšin prijatelj i kolega sa klase, i od srca mu hvala što je prihvatio ovu nezahvalnu poziciju", kaže scenaristkinja Nataša Drakulić.

Na pitanje hoće li biti novih junaka izjavila je:

"Imamo mnogo novih likova, jedan od glavnih je načelnik odeljenja za narkotike Bogdan, koga će igrati Ljubomir Bandović. Uvodimo i lik novog inspektora Gorana koji će raditi sa Aleksandrom i Mirkom i koga će tumačiti mladi Marko Vasiljević, koji je imao glavnu ulogu u našem filmu 'Zaspanka za vojnike' čija će premijera biti početkom oktobra. U ovoj sezoni, između ostalih, igraće i Bojan Žirović, Borka Tomović, Radoš Bajić, Sanja Mikitišin, Nikola Bulatović, Vuk Jovanović, Isidora Građanin, kao i veliki broj mladih glumaca, ne samo iz Srbije. Uz Aleksandra, Mirka i Zorana tu je i odani Sava koji im svesrdno pomaže u rešavanjima zločina. Neke od epizodnih likova nećemo videti u ovom nastavku, ali ćemo ih vratiti u četvrtoj sezoni kao, na primer, Peru lopova (Nenad Okanović) koji marljivo studira trenutno".

Takođe, evo šta će biti sa likovima koje tumače Nina Janković koja se nedavno porodila, i Jelisaveta Orašanin koja sa suprugom živi van zemlje.

foto: Marina Lopičić

"Svi iz ekipe jedva čekamo da nam se Nina pojavi na setu i da joj lično čestitamo, a rado viđen gost biće i njen mali sin Vukašin za koga će biti pripremljena posebna soba na setu. Lik Tijane (Jelisaveta Orašanin) vratio se u drugoj sezoni, a sa kakvim namerama, videćemo kada serija krene da se emituje".

foto: Dragana Udovičić

(Kurir.rs/Blic.rs/Foto: Aleksandar Jovanović)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...