DRAGANA MIĆALOVIĆ JE SAMO OTIŠLA, NIKOME SE NIJE JAVILA: Tata nije mogao da podnese JOŠ JEDNU glumicu u kući! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen

OTKRILA

DRAGANA MIĆALOVIĆ JE SAMO OTIŠLA, NIKOME SE NIJE JAVILA: Tata nije mogao da podnese JOŠ JEDNU glumicu u kući! (FOTO, VIDEO)

Pop kultura -

Mlada glumica i sestra Slobode Mićalović otkrila je da je na prvu audiciju, zbog osećanja nesigurnosti, otišla tajno, da niko ne zna.

"Bio je raspisan konkurs u svim srednjim školama. nisam znjala da li ja to umem i da li ja to znam. Kada sam ušla u najuži krug zvala sam tatu, da mu saopšim. Tata je bio na pecanju, pogledao je u telefon, prekinuo vezu i nastavio da peca. Nije mogao da podnese još jednu glumicu u kući", sa osmehom se tokom gostovanja u "Jutru sa Jovanom i Srđanom" prisetila Dragana.

Danas, koliko god vrlo uspešno gradile zasebne karijere, sestre Mićalović ne bi imale ništa protiv da i ponovo zaigraju u nekom projektu zajedno. Dragana stariju sestru Slobodu izuzetno ceni kao koleginicu.

"Pogotovo mladim glumcima, koji se nađu u kadru njom, je to velika pomoć. Ona je neko ko pomogne, ko posavetuje..." govorila je Dragana sa sjajem u očima, koja je malu ulogu u "Nepobedivom srcu" Zdravka Šotre zaigrala sa voljenom sestrom.

foto: Dragan Kadić

S druge strane, Sloboda Draganu takođe ume da sasluša i prihvati svaku njenu kritiku.

foto: Printscreen

"Voli ona mene da sasluša, i znam da kažem neke tačne stvari", kaže ona.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track