ZARADILA SAM SVAKU JE.ENU BORU, I NA SVAKU SAM PONOSNA: Pink osula paljbu po hejterima na društvenim mrežama!
Foto: Profimedia

OŠTRA KAO I UVEK

ZARADILA SAM SVAKU JE.ENU BORU, I NA SVAKU SAM PONOSNA: Pink osula paljbu po hejterima na društvenim mrežama!

Pop kultura -

S obzirom kako staro izgleda, Pink bi trebalo da se zvove 'Purple' (ljubičasta) - napisao je jedan pratitelj Pink na društvenoj mreži, a američka pevačica se nije libila da mu odgovori. Komentar ju je tako nagnao da javno objasni i kako je odlučila da stari prirodno pa je zato, kaže, ponosna na svaku boru.

foto: Profimedia

"Postoji malo ljudi na ovom svetu koji su odlučili dostojanstveno da stare, a ja sam među njima. Zaradila sam svaku j**** boru koju sam dobila u svojih 38 godina. A kako ti izgledaš? Nikad nisam čula za tebe dok nisi stavio moje ime u svoja usta. Zvaću te ljubičastim trolom" odgovorila je pevačica hejteru.

Prepirka između Pink i 'fana' je počela nakon što je radijska stanica KIIS, na svom profilu društvene mreže, objavila vest o tome kako je pre nekoliko dana na koncertu u kanadskom Vankuveru, pevačicu s izvedbom pesme Perfect oduševila devojčica Viktorija Entoni (12). Devojčica se, naime, obratila pevačici preko društvene mreže, a ova ju je izvukla iz publike i dovela na pozornicu gde je Viktoria otpevala 'Perfect' i oduševila prisutne.

foto: Profimedia

"Na starenje gledam kao na blagoslov", nastavila je Pink svoj odgovor na komentar o tome kako je stara, u kojem je dodala i da se samo onaj kom se vide bore oko očiju i usta u životu dovoljno smejao.

"Molim se da u idućih deset godina izgledam još starije jer samo to znači da sam živa", zaključila je Pink, a u njenu su obranu stali i brojni fanovi koji dele njen stav. Neki su komentarisali i kako se nadaju da će pevačica još dugo na nastupima 'jednako energično plesati' i raditi sve što radi i danas.

Inače, Pink je magazin People ove godine proglasio najlepšom ženom na svetu.

foto: profimedia

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track