SVETSKA EKSKLUZIVA! KURIR U NJUJORKU USLIKAO SARU DŽESIKU PARKER: Popularna Keri Bredšo iz serije Seks i grad došla po ćerke u školu (FOTO)
Foto: Kurir

KAO SAV NORMALAN SVET!

SVETSKA EKSKLUZIVA! KURIR U NJUJORKU USLIKAO SARU DŽESIKU PARKER: Popularna Keri Bredšo iz serije Seks i grad došla po ćerke u školu (FOTO)

Pop kultura -

Sara Džesika Parker, poznatija kao Keri Bredšo iz serije "Seks i grad", šeta ulicama Njujorka kao sav normalan svet, bez pratnje, obezbeđenja i svega onoga što je uobičajeno za holivudske zvezde.

foto: Kurir

U to se uverila i ekipa Kurira koja je pre dva dana srela čuvenu Keri Bredšo iz serije "Seks i grad" dok je bila sa svojim devetogodišnjim bliznakinjama Loretom i Tabitom.

foto: Kurir

Glumačka zvezda s tamnim naočarima na licu i u kežual stajlingu pojavila se na ulici, svega stotinak metara od zgrade u kojoj je snimala hit seriju, zahvaljujući kojoj je postala popularna.

foto: Kurir

Sara je ćaskala sa svojim mezimicama koje su ona i njen suprug, glumac Metju Broderik dobili uz pomoć surogat majke 2009. godine, a mogli smo da primetimo da su devojčice lepo vaspitane i da su, baš kao i Sara, prizemne i kulturne. Ona ih je sačekala posle škole i odvela u šetnju.

foto: Kurir

Kurirov paparaco slikao je Keri nekoliko puta, a potom smo krenuli za njima. Nekoliko fanova prišlo joj je i s molbom da naprave selfi, na šta je ona bez pogovora pristala.

Porodična sreća U braku s Metjuom Broderikom

foto: Profimedia

Sara Džesika Parker u braku je s glumcem Metjuom Broderikom više od 20 godina. Nakon što su dobili sina Džejmsa Vilkija (16), oni su godinama pokušavali da nastave s proširenjem porodice, ali im to nije išlo od ruke. Tada su odlučili da unajme surogat majku, nepoznatu javnosti, koja im je 2009. godine podarila bliznakinje Tabitu i Loretu, a priča se da su za to izdvojili čak 150.000 dolara.

(Kurir.rs/Jelena Stuparušić/Foto: Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Čuvena četvorka u srpskoj verziji: Koji domaći glumci će se pojaviti u trećem delu filma Seks i grad?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track