SPIRSOVA ĆE PLAĆATI TRI PUTA VEĆU ALIMENTACIJU: Britni bivši traži 60.000 dolara mesečno! (FOTO)
Foto: Profimedia

NEMILOSRDAN

SPIRSOVA ĆE PLAĆATI TRI PUTA VEĆU ALIMENTACIJU: Britni bivši traži 60.000 dolara mesečno! (FOTO)

Pop kultura -

Bivši suprug Britni Spirs, Kevin Federlajn zahteva od pevačice alimentaciju od 60.000 dolara mesečno kako bi izdržavao njihove sinove Šona (12) i Džejdena Federlajna (11).

foto: Printscreen YT

Nakon što je dobio starateljstvo nad decom 2007. godine, reper je od pevačice godinama mesečno dobijao 20.000 dolara. Ipak, Kevin je sada rešio da utrostruči zahtev za alimentaciju, posebno kada se preračunao i shvatio da je Britni u poslednje vreme povećala cenu nastupa.

foto: fonetap

On ističe da se zbog toga stvorila nejednakost u načinu života kakav njihovi sinovi imaju kad borave kod majke i kad su kod njega. Kevin je sudu dostavio i dokumente i otkrio da njegova bivša žena živi sama u vili od 1.200 kvadratnih metara, da ima lift, biblioteku, sobu za igranje, bioskopsku dvoranu, kao i podrum sa 3.500 vinskih boca. Uz to, ona poseduje i dodatnu kućicu za bazen od sto kvadrata, voćnjak, bazen, spa-centar, teniski teren i golf teren.

foto: Profimedia

Federlajn ističe i da on živi sa svojom novom suprugom, ali i ćerkom Pejton Meri i sinom Džordanom u kući od "samo" 185 kvadrata. U dokumentima stoji i da Britni sinovima nudi bezbroj pogodnosti poput dadilja, privatnih kuvara, učitelja, drugih članova osoblja, pa im kupuje i najbolje igračke i tehnologiju, a on s tim ne može da se nosi.

foto: Profimedia

Federlajn iz trogodišnje veze s glumicom Šar Džekson (41) ima i sina Kejleba i ćerku Kori.

(Kurir.rs/ Jelena Stuparušić/ Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track