BRITANSKI NEŽENJA STAO NA LUDI KAMEN: Oženio se Hju Grant!
Foto: Profimedia

KONAČNO

BRITANSKI NEŽENJA STAO NA LUDI KAMEN: Oženio se Hju Grant!

Pop kultura -

Najpoznatiji britanski neženja Hju Grant (57) izgovorio je sudbonosno "da" svojoj partnerki, švedskoj producentkinji Ani Eberštajn (39)!

foto: Profimedia

Popularni komičar i njegova dugogodišnja partnerka izgovorili su zavete na ceremoniji organizovanoj u četvrtak u opštini Čelzi u Londonu, a po završetku venčanja pozirali su foto-reporterima. Dok je Ani na ruci nosila klasičnu zlatnu burmu, paparaci su kod glumca primetili neobičan zlatni duguljasti prsten sa tri draga kamena crvene boje koji neodoljivo podseća na onaj iz njegovog filma "Četiri venčanja i sahrana" iz 1994. godine.

foto: Printscreen YT

Dok je Hju nosio klasično odelo u teget boji, njegova supruga odlučila se za suknju i košulju i time izbegla nošenje venčanice. Kako pišu britanski mediji, glumac i producentkinja nisu pravili veliko slavlje, već je njihov čin samo formalnost.

foto: profimedia

Ana i Hju imaju jedno dete - sina Džona (5), dok glumac iz veze s Tinglan Hong ima još dvoje dece. Inače, Grant je u Britaniji poznat i po opiranju ženidbi, pa je tako 2000. godine raskinuo s koleginicom Elizabet Harli, s kojom je bio 13 godina u vezi.

foto: Printscreen/Instagram

- Ne verujem baš u brak. Video sam vrlo malo pozitivnih primera, možda pet u svom životu, ali mislim da je to inače recept za obostranu muku - rekao je on 2015. godine.

Grant je poznat po ulogama u filmovima "Ja u ljubav verujem", "Dnevnik Bridžet Džouns", "U stvari ljubav"...

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track