POČINJE SNIMANJE SERIJE ŽIGOSANIH U REKETU: Saša Danilović glumi kod Bjelogrlića

ekskluzivno

POČINJE SNIMANJE SERIJE ŽIGOSANIH U REKETU: Saša Danilović glumi kod Bjelogrlića

Pop kultura -

U novoj seriji Dragana Bjelogrlića "Žigosani u reketu" jednu od zapaženih uloga imaće bivše košarkaš Predrag Saša Danilović, saznaje Kurir. Proslavljeni sportista prihvatio je Bjelin poziv da bude deo priče čiji su glavni junaci dvojica članova poslednje zlatne generacije jugoslovenske košarke - Srbin i Hrvat. - Danilović će u seriji igrati sebe. Pojaviće se samo u nekoliko scena. Prva klapa trebalo je da bude snimljena tokom fajnal-fora u Beogradu, ali se zbog tehničkih razloga od te ideje odustalo. Saša će imati scene s Nebojšom Dugalićem, koji tumači Srbina, dok se još pažljivo bira ko će igrati Hrvata.

foto: Promo

Trenutno se Bjelogrlić lomi oko dva imena - kaže za Kurir izvor iz produkcije. "Žigosani u reketu" baviće se sudbinom dvojice košarkaša koji nakon vanserijske sportske karijere započinju nov život i pokušavaju da se ostvare u drugim poslovima. Nakon mnogo godina sreću se sa željom da se vrate svojoj najvećoj ljubavi - košarci. Predrag Saša Danilović do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive. Slavni košarkaš nije bez glumačkog iskustva, a imao je već zapaženu epizodu u poslednjem filmu Srđana Karanovića "Sjaj u očima" i u seriji "Košarkaši" sa Batom Živojinovićem.

foto: Marina Lopičić

Sredinom jula pašće i prva klapa "Žigosanih", a dosad je poznato da su uloge dobili i Vesna Trivalić i Slobodan Boda Ninković. Oni će biti direktni partneri, što pomalo plaši njenog kolegu s klase. - Veliko mi je zadovoljstvo što će mi partnerka biti moja klasna drugarica Vesna Trivalić. To, naravno, nosi veliki rizik sa sobom. Mi se znamo odlično, ali te naše dve energije će praviti česte pauze tokom snimanja - kratko je uz osmeh rekao Boda gostujući na Prvoj. U ekipi scenarista su Vladimir Kecmanović, Kosta Peševski i scenarista iz Hrvatske Antonio Gabelić, koji je, između ostalog, učestvovao u pisanju scenarija za jednu sezonu hit serije "Bitange i princeze", dok će režiju potpisati neki od najboljih reditelja s prostora bivše Jugoslavije. Početak emitovanja "Žigosanih u reketu" planiran je za jesen na Top kanalu. Kurir / Ljubomir Radanov/ Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track