ĆERKA POKOJNOG PEVAČA IZAZVALA SKANDAL: Kada je videla OVO, nije više mogla da izdrži! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

BORBENA

ĆERKA POKOJNOG PEVAČA IZAZVALA SKANDAL: Kada je videla OVO, nije više mogla da izdrži! (FOTO)

Pop kultura -

Mlada glumica Paris Džekson prošle nedelje je napravila vlastiti 'šou' na reviji jednog modnog brenda u Parizu koji je predstavljao kolekciju za krstarenje.

@dior #dior @soniayoungstyle @sapongjohnnie @missjobaker

A post shared by Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) on

Naime, nju je naljutio što su se na reviji, inspirisanoj meksičkim rodeom koristili konji i jahačice su na njima izvodile vratolomije, pišu američki mediji. Paris je u jednom trenutku izjurila uprkos tome što je pljuštala kiša i grmelo jer više nije mogla da gleda kako izrabljuju životinje.

"Jedino po čemu će se na kraju pamtiti revija je potreseni izlazak Paris Džekson koja se bosonoga šepurila po lokvama ispred fotografa. Još više će pamtiti njen bes kada je prva manekenka izašla na modnu pistu", piše američki Njujork Tajms. Dodaje kako je Paris ranije molila dva asistenta da joj pomognu da izuju visoke štikle koje je obula.

"Pre nego što je revija počela bila je srećna i pozirala je za fotografisanje, a kad je sve počelo njeno je 'raspoloženje' splasnulo", ispričao je o glumici jedan od zvanica.

left early n did this ?

A post shared by Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) on

Dok je glumica bila ljuta zbog konja, ostalim zvanicama je smetalo što prostor za reviju nije imao krov. Naime, po njima, ali i po manekenkama je padala kiša zbog čega je postojala opasnost da će se neka od njih okliznuti.

Ćerka pokojnog pevača je navodno u vezi s glumicom Karom Delevinj (25) od sredine prošle godine. Devojke su viđene u noćnom izlasku, a Paris je posećivala devojku na snimanju u Italiji i Češkoj.

Goodbye Interview ? by Peter Lindbergh thank you @fabienbaron

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track