BILA JE JEDNA OD NAJVEĆIH MUZIČKIH ZVEZDA, A ONDA JE NESTALA: Borila se sa bolešću, a danas je neprepoznatljiva! Tek da vidite sa kim se TAJNO ZABAVLJA! (FOTO)
Foto: Profimedia

vratila se

BILA JE JEDNA OD NAJVEĆIH MUZIČKIH ZVEZDA, A ONDA JE NESTALA: Borila se sa bolešću, a danas je neprepoznatljiva! Tek da vidite sa kim se TAJNO ZABAVLJA! (FOTO)

Pop kultura -

Kada je 2002. godine kanadska pevačica Avril Lavinj (33) stala pred kamere i zapevala "Sk8er Boi", bilo je jasno da gledamo u svetsku zvezdu.

Tako je i bilo. Ređali su se hitovi, a ona je zarađivala milione. Bila je simpatična pankerka i činilo se da će svet biti njen.

foto: Profimedia

Pored karijere, imala je i buran ljubavni život. Bila je u braku sa Derekom Viblijem od 2006. do 2010. godine, a potom se udala za omraženog Čeda Krugera, pevača grupe "Nickelback" sa kojim je bila od 2013. do 2015. godine.

Kako joj je karijera posle tog silovitog pojavljivanja i uspona stagnirala, a potom i propala, pojavile su se i glasine da je Avril mrtva.

foto: Profimedia

Već 15 godina se na internetu šire glasine da se Avril Lavinj ubila 2003. godine i da ju je izdavačka kuća zamenila dvojnicom Melisom Valdelom.

Uz sve to, Avril je zaista bila životno ugrožena - objavila je 2015. godine da joj je dijagnostikovana Lajmska bolest, bakterijska infekcija koju prenose krpelji. Tri godine trajala je njena borba za život.

foto: profimedia

Sada se konačno oporavila, i nedavno je fotografisana.

Platinasto plava kosa sada je njen zaštitni znak, a promenila je i stil oblačenja. Više definitivno nije pank buntovnica, a ono što je najveća promena je muškarac kraj nje.

Misteriozni muškarac je Filip Sarofim, sin milijardera Fajeza Sarofima.

Fajez se trenutno zauzima 847. mesto na listi najbogatijih ljudi na planeti, a to bogatstvo naslediće Filip.

foto: Profimedia

Šuška se da se Avril i Filip viđaju već tri meseca, ali sve su to držali u tajnosti - makar su pokušavali. Sada su otkriveni, pa se s nestrpljenjem čeka kako će se razvijati veza pankerke i sina milijardera.

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track