PARTNER JU JE ZLOSTAVLJAO, ONDA JE PROMENILA SVOJ ŽIVOT IZ KORENA: Sada živi van Srbije i posvetila se najlepšoj ulozi! (FOTO)
Foto: Prinstcreen Instagram

Iskrena

PARTNER JU JE ZLOSTAVLJAO, ONDA JE PROMENILA SVOJ ŽIVOT IZ KORENA: Sada živi van Srbije i posvetila se najlepšoj ulozi! (FOTO)

Pop kultura -

Jedna od omiljenih voditeljki RTS-a, Irina Ivić, povukla se sa malih ekrana kako bi se posvetila najlepšoj ulozi - ulozi mame, a pre nego što joj se ponovo osmehnula sreća Irina je prošla kroz veoma teške životne trenutke.

Šarmantna voditeljka pre dve godine javno je priznala da je bila žrtva psihičkog zlostavljanja tadašnjeg partnera, a nakon torture koju je pretrpela odlučila je da javno progovori o svemu i svoje iskustvo podeli sa drugim ženama.

"Život u šarenom balonu je adekvatan opis za stanje prvih mesec ili dva dana u kojima se razvija crv psihoze. Sve se dešava brzo i idilično. Tako smo u početku i nas dvoje bili nerazdvojni. Nijanse postaju sive kada počnu prve emotivne ucene. Čim je upoznao moje navike, okruženje, ljude sa kojima provodim vreme, moj tadašnji momak počeo je da traži da menjam sve što je mislio da ga ugrožava. Zahtevao je da se ponašam na određeni način da bi on bio zadovoljan. Ili prema njegovim rečima, kako bih pokazala da ga poštujem".

foto: Instagram

"Nisam pristajala da me smesti u okvir ponašanja u kojem bi mi za sve postupke, pa i razmišljanja, trebalo njegovo odobravanje. Bila je to teška međusobna borba, i on je menjao taktike kojim bi svaki put osigurao da mu ostanem u šaci. Nisam bila laka žrtva, ali nikada nisam bila sigurna odakle, niti kada, stiže sledeći napad - počela je ispovest Irina u svom blogu, u kome je javno opisala psihičko zlostavljanje koje je trpela od nekadašnjeg partnera".

"U početku se nisam sa njim čak ni raspravljala. Pokušavala sam da objasnim istinu, a kada bi razgovor prelazio u svađu okretala se i odlazila. I vraćala se uvek. Zašto? Zato što psihoza brzo počinje da radi svoje, a psihičko nasilje je emotivna vrteška čija vožnja nema kraja. Manipulacije su vrlo vešto dozirane, od romantičnih izliva nežnosti do besnih ispada ljubomore koji se uvek završavaju rečenicom – ti mene ne voliš. Uhodio me. Nije prihvatao odgovor da je kraj. Koristio je sva oružja dok me ne izazove na odgovor. Ljubavni ton menjao je u pokajnički, pa svađalački, u bilo kakav, sve dok ne dobije povratnu reakciju. To bi značilo da sam ponovo tu. A onda bi počinjala nova tura ubeđivanja da za mene nema boljeg", opisala je Irina pakao koji je proživljavala.

Nakon teškog perioda, voditeljka je upoznala svog sadašnjeg supruga Nikolu Đorđića, za koga se udala u julu 2016. godine.

Ubrzo ih je obradovala radosna vest o prinovi.

Irina, koja se sada preziva Đorđić, je sve do pred sam kraj trudnoće radila, a njen osmeh dokazivao je da joj drugo stanje nije predstavljalo napor.

Pred porođaj se povukla sa malih ekrana, i sa suprugom se odselila u Vankuver, a u oktobru prošle godine rodila je sina.

Voditeljka ne krije koliko uživa u svakom trenutku provedenom sa svojim naslednikom, a nedavno se našalila da joj predstoji borba sa skidanjem viška kilograma, iako je vidno da i posle porođaja ima savršenu liniju. "Avionu slomiću ti krila....od postporodjajnih kila...! Svaki savet u vezi sa skidanjem istih više nego dobrodošao! Ako može bez gladovanja jer postajem nervozna kad sam gladna, sa treningom koji može da se odradi kod kuće jer za drugo vremena nema, uzeti u obzir hormone koji i dalje prave žurke", poručila je Irina.

Ona se nedavno ponovo vratila u Srbiju, gde provodi vreme sa svojom porodicom.

foto: Prinstcreen Instagram

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track