NJIMA RAZLIKE U GODINAMA NE ZNAČE NIŠTA: OVI holivudski parovi dokaz su da ljubav godine ne broji! (FOTO)
Foto: Profimedia

divno

NJIMA RAZLIKE U GODINAMA NE ZNAČE NIŠTA: OVI holivudski parovi dokaz su da ljubav godine ne broji! (FOTO)

Pop kultura -

Razlika u godinama u ljubavnim odnosima ponekad ne mora da bude od presudne važnosti. Dokaz tome su brojne zvezde koje su godinama u skladnim brakovima. Upravo su najenobičniji parovi, ujedno i najskladniji. Tako je Džordž Kluni od supruge Amal stariji 17 godina, Džej Zi od Bijonse 12 godina, a Majkl Daglas od Ketrin Zite Džons čak 25 godina...

Džordž i Amal Kluni

Ovaj par se upoznao na humanitarnoj zabavi u Italiji. Međunarodno priznata advokatica Amal (40) i holivudski glumac Džordž Kluni (57) nakon te večeri su počeli da se dopisuju. Zaljubili su se uprkos velikoj razlici u godinama (glumac je 17 godina stariji). Par se venčao 2014. godine u Veneciji, a prošle godine su dobili blizance Aleksandera i Elu. Odlučili su da se skrase u luksuznoj vili u Engleskoj vrednoj 13 i pol miliona dolara, a prvi sused im je premijerka Tereza Mej.

foto: Profimedia

Megan Foks i Brajan Ostin Grin

O ljubavi ovog glumačkog para pisali su svi svetski mediji. Ovaj 'par iz snova' je zajedno od 2010. godine, a u vezi su dobili troje dece. Zvezda hit serije Beverly Hills 90210 Brian Ostin Grin (44) od supruge Megan (32) stariji je 12 godina. Prošle godine se šuškalo da su podneli papire za razvod, ali su supružnici demantovali ove napise.

foto: Profimedia

Bijonse i Džej Zi

Jedan od najmoćnijih parova u muzičkoj industriji su svakako pevačica Bijonse (36) i reper Džej Zi (48). Uprkos velikoj razlici u godinama, je zajedno već dugi niz godina. Džej Zi je od supruge stariji 12 godina.

foto: Profimedia

Metju Mekonahej i Kamila Alves

Manekenka i dizajner ženskih torbica Kamila Alves (36) je u braku s holivudskim glumcem poslednih sedam godina. Metju (48) i Kamila imaju troje dece i često u intervjuima navode da se vole kao prvog dana. Upoznali su se još 2006. godine, a venčali na Božić 2011. godine. Glumac i Viktorijim anđeo, zajedno sa svoje troje dece, žive u vili u Teksasu.

foto: Profimedia

Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas

Glumački par Ketrin Zita Džons (48) i Majkl Daglas (73) su tokom dugogodišnjeg braka dobili dvoje dece. Supružnici oskarovci su oduvek zanimljivi medijima zbog 25-godišnje razlike u godinama. Kada su se upoznali, Daglas je još bio u prvom braku. Još na prvom susretu joj je rekao da će ona biti majka njegove dece. Premda se to tad činilo kao dobra šala, ove godine su proslavili 18. godišnjicu braka.

foto: Profimedia

Harison Ford i Kalista Flokhart

Harison Ford (76) i Kalista Flokhart (53) upoznali su se 2002. godine na dodeli Zlatnog globusa. Holivudski glumac je otkrio 2003. godine da je potpuno zaljubljen. Uprkos razlici od 23 godine, ovaj par je još uvek u srećnoj vezi.

foto: Profimedia

Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli

Kanadski glumac Rajan Rejnolds (41) u braku je s koleginicom Blake Lajvli (30) od 2012. godine. Blake i Rajan imaju dve devojčice Džejms (3) i Inez (1). Rajan je otkrio tajnu uspeha njihovog srećnog braka i rekao da se drže pravila da im se rasporedi filmskog snimanja ne poklapaju kako bi se neko od njih uvek u potpunosti posvetio deci.

foto: profimedia

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track