MAVERIK PONOVO U KABINI, OVAJ PUT BEZ PLAVOKOSE LEPOTICE: Tom Kruz najavio snimanje nastavka kultnog filma TOP GAN! (FOTO)
Foto: Profimedia

legenda

MAVERIK PONOVO U KABINI, OVAJ PUT BEZ PLAVOKOSE LEPOTICE: Tom Kruz najavio snimanje nastavka kultnog filma TOP GAN! (FOTO)

Pop kultura -

Holivudski glumac Tom Kruz (55) nedavno se pohvalio kako je počelo snimanje nastavaka akcijskog filma 'Top Gun' iz 1986. i to fotografijom svog lika Pita Mičela poznatijeg pod nadimkom Maverik kako gleda u borbeni avion F-14 Tomket.

#Day1

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise) on

U prvom dijelu, osim Kruza, glumili su i Val Kilmer (58), Entoni Edvards (56) poznat po seriji 'Hitna služba', Tom Skerit (84) te Keli Mekgils (61) koja je igrala instruktorku vožnje Čarli.

foto: Profimedia

Ipak, čini se kako upravo nju nećemo gledati u novom nastavku popularnog filma.

Naime, uloga u 'Top Gunu' za Keli je bila vrhunac karijere, a nakon toga ostvarila je nekoliko manjih uloga te se kasnije posvetila glumi u pozorištu te svojoj porodici.

foto: Profimedia

Poslednji put u medijima se pojavila dve godine kada je napadnuta u svome domu u Severnoj Karolini. Pritom je zadobila masnice i ogrebotine, a na društvenim je mrežama objavila fotografiju s maskom za kiseonik na licu dok je u opisu objasnila kako nakon toga nije mogla kontrolirati teskobu.

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track