PROGOVORILA O PROBLEMU SA KOJIM SE SUOČILA: Poznata glumica otkrila zbog čega uvek nosi TURBAN! Razlog je ZASTRAŠUJUĆ! (FOTO)
Foto: Printscreen

otvorila dušu

PROGOVORILA O PROBLEMU SA KOJIM SE SUOČILA: Poznata glumica otkrila zbog čega uvek nosi TURBAN! Razlog je ZASTRAŠUJUĆ! (FOTO)

Pop kultura -

Poznata glumica Džada Pinket Smit, javnosti poznatija kao supruga čuvenog Vila Smita, progovorila je o problemu sa kojim se suočava već neko vreme, a ti je naglo opadanje kose.

Džada se dugo ponosila svojom tamnom, dugom, gustom kosom, ali je od nedavno počela u javnosti da se pojavljuje isključivo sa turbanom, kako bi prikrila to što kose ima sve manje i manje.

Feels good to be back ✨

A post shared by Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith) on

"Mnogi me pitaju zašto stalno nosim turban. Pa, imam problema sa gubitkom kose. Bilo je zastrašujuće kada je to počelo da mi se događa. Jedan dan sam bila pod tuše, a onda sam završila sa rukama punim kose. Pomislila sam "Bože, ja ćelavim". To je bio jedan od onih trenutaka u mom životu kada sam se tresla od straha", rekla je glumica i dodala da doktori ne mogu da utvrde šta je uzrok, uprkos mnogobrojnim testovima.

"Ljudi mi govore da je to zbog stresa, da imam alopeciju, autoimunu bolest čiji je rezultat gubitak kose. Zapitala sam samu sebe zašto toliko strahujem od gubitka kose. Shvatila sam da je najbolje da to prihvatiti sa stilom. Kada nosim turban, osećam se kao kraljica", zaključila je Džada.

Džada je prava diva, sa maramom oko glave ili bez nje, ali joj turban daje neodoljivi šarm i pečat celom stilu. Ne samo što je praktičan, već je i efektan.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track