BEŽAO OD DEPRESIJE KAO ĐAVO OD KRSTA! ENTONI BURDEJN NI PO KOJU CENU NIJE ŽELEO TO DA URADI: Pustite me, previše sam nervozan i neurotičan za tako nešto!
Foto: Profimedia

TO JE ZASIGURNO ZNAO...

BEŽAO OD DEPRESIJE KAO ĐAVO OD KRSTA! ENTONI BURDEJN NI PO KOJU CENU NIJE ŽELEO TO DA URADI: Pustite me, previše sam nervozan i neurotičan za tako nešto!

Pop kultura -

Slavni kuvar Entoni Burdejn je, čini se, čitav svet iznenadio i zavio u crno počinivši samoubistvo nepunih 20 dana pred 62. rođendan. Pored velikih problema koje je imao sa drogama i alkoholom, iz kojih je u jednom periodu uspeo da se izvuče, depresija ga izgleda nije napuštala, već sve jače stezala kako su godine prolazile.

"Naručim tako neki burger na aerodromu. Ništa posebno, čak nije ni dobar. Gledam onda u njega i razmišljam o svemu i osetim kako me depresija steže, a onda i traje danima", pričao je svojevremeno, kako bruje strani mediji.

S druge strane, tvrdio je da ne ume normlano da komunicira isključivo sa onima koje najviše voli.

"Moj posao se vrti oko komunikacije, ali kad treba da pričam sa ljudima koje volim, tada sam stvarno grozan. Jedino uspevam da razgovaram sa svojom osmogodišnjom ćerkom, tu sam negde i ostao, kao neki klinac".

Kako bi što bolje sprečio depresiju da ga u potpunosti proguta, trudio se da uvek bude aktivan.

"Nemam planove da se penzionišem. Previše sam nervozan i neurotičan za to. Ne vidim sebe kao nekoga ko kopa po bašti i rešava ukrštenice", izjavio je jednom prilikom on.

(Kurir.rs/Metro.co.uk/Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track