Najnovije vesti

SUZE HOLIVUDSKOG ŠMEKERA OBORILE CEO SVET S NOGU: Kluni plakao dok je njegova žena držala emotivan govor u njegovu čast! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

EMOTIVAC

SUZE HOLIVUDSKOG ŠMEKERA OBORILE CEO SVET S NOGU: Kluni plakao dok je njegova žena držala emotivan govor u njegovu čast! (FOTO, VIDEO)

Pop kultura

Slavni glumac Džordž Kluni dobio je nagradu za Životno delo u Los Anđelesu.

46. dodelu ove nagrade obeležio je i poseban trenutak kada je glumcu čestitala njegova supruga lepa advokatica Amal i održala emotivaan govor u kojem mu je rekla koliko ga voli i tim postupkom mu naterala suze na oči.

 

#amalclooney #georgeclooney ❤️ #amalclooneystyle 1?2?3?4?5?6?7?8?9?10?

A post shared by ???️ (@hautecouturenotebook) on

"Mnogo mi je lakše da se obraćam sudu u ime svojih klijenata, nego da pričam javno, kao što to sada prvi put činim, o svom suprugu", rekla je ona.

foto: Printscreen Youtube

"Ali, ovoga puta to radim jer sam veoma ponosna na sve što je postigao. Evo nekoliko stvari koje ne znate o Džordžu. Pre svega, on je džentlmen. On je džentlmen u svakom smislu te reči, na način koji je tako redak u današnje vreme, možda čak i staromodan".

"Svako ko ga zna, čak i oni koji su mu politički neistomišljenici, i oni sa kojima je imao profesionalnih neslaganja, reći će vam sve najbolje o njegovim manirima. Svaki put kada ga posetim na snimanju, ekipa mi priča o tome da se Džordž uvek zalaže za one najugroženije", istakla je Amal.

foto: Printscreen Youtube

Amal je otkrila da je u jednom periodu života pomislila da će ostati usedelica, a onda je ispričala kako je upoznala Klunija.

foto: Profimedia

"Iako Džordž skromno svoj uspeh uglavnom pripisuje sreći, verujem da je za to ipak zaslužan njegov neverovatan talenat i karakter. Oni su ga doveli tu. A ti kvaliteti čine ga i sjajnim suprugom i ocem. Upoznala sam Džordža kada sam imala 35 godina i već se pomirila sa činjenicom da ću ostati usedelica. Onda smo počeli da se zabavljamo i krijemo se u mom stanu u Londonu, a ubrzo sam osetila da, šta god da se desi, ne želim nikada više da budem ni sa kim drugim".

"Nisam mogla da spavam kada smo razdvojeni. Govorili su mi da se smeškam kao nikada pre kad god bih čitala njegove poruke i pisma koja mi je krišom stavljao u torbu. Pet godina kasnije, ništa od toga se nije promenilo. On je osoba kojoj se neizmerno divim, koja me oduševljava i čiji me osmeh svaki put rastopi", ispričala je, a potom se obratila direktno svom suprugu:

 

AFI Gala

A post shared by Amal Clooney (@amalclooneyofficial) on

Ljubavi, sa tobom sam pronašla ljubav za koju sam se samo nadala da postoji. A gledajući te sa našom decom, Elom i Aleksanderom, najsrećnija sam na svetu. Ti ispunjavaš naš dom smehom i srećom, a tako je bilo i pre nego što su naša deca učinila da "da-da" postane Betmen, lisica koja govori i prijatelj Meri Popins. Tako sam ponosna na tebe, ljubavi moja. Čestitam ti na ovom izuzetnom priznanju koje dobijaš večeras. Ponosna sam na tebe, a znam i da će naša deca, kada saznaju šta si radio, a i ko si ti, biti jednako ponosna.

Glumca su dirnule nežne reči svoje supruge, a dok ju je slušao krenule su mu suze.

foto: Printscreen Youtube

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...