BIVŠA SRPSKA SNAJKA NIŽE SKANDAL ZA SKANDALOM: Manekenka bezuspešno pokušala da SAKRIJE svoj buran ljubavni život! (FOTO)
Foto: Profimedia

sve se otkrije

BIVŠA SRPSKA SNAJKA NIŽE SKANDAL ZA SKANDALOM: Manekenka bezuspešno pokušala da SAKRIJE svoj buran ljubavni život! (FOTO)

Pop kultura -

Manekenka Adriana Lima, bivša supruga Marka Jarića, od kad je ostavila poznatog košarkaša niže skandal za skandalom. Iako mnoge pokušava da sakrije od javnosti, to joj baš i ne polazi za rukom. Inače, ova lepotica danas slavi 37. rođendan.

foto: Profimedia

Lima je nakon razvoda od Marka Jarića 2014. godine bila na meti brojnih spekulacija. Povezivali su je sa glumcem Skotom Estvudom, voditeljem i producentom Rajanom Sekrestom, ali i Džulijanom Edelmanom.

To nije sve, ovu lepoticu su povezivali i sa sportistima, ali ovog puta nijereč o košarkašima. Radi se o i sa igračem američkog fudbalera Metjuom Harvejom, te bejzbol igračem Džoem Tomasom.

Pričalo se da je Lima većini slomila srca, ali i da je pojedine muškarce uvlačila u ljubavni trougao.

Međutim, pravi skandal nastao je kada su se nakon Adrijanine potvrde da je u vezi sa turskim piscem Metinom Hari u javnost isplivale nove informacije. Strani mediji tvrde da je sve dobro smišljena laž.

earlier on..... make up @patrickta hair @laurapolko

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Pojavile su se tvrdnje da je sve dobro organizovana obmana kako bi se promovisao novi rad turskog pisca, a Adriana Lima je, navodno, pristala na ulogu njegove devojke jer imaju zajedničkog prijatelja producenta koji Metinu želi da pokrene ozbiljnu karijeru, a Lima mu duguje uslugu.

Zgodna Lima je prošle godine boravila u Crnoj Gori sa bivšim suprugom Markom Jarićem, a odmah su počele spekulacije da je par obnovio stare strasti.

❤️✨DUBAI NIGHTS✨❤️

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Oni su tada letovali sa ćerkicama, a nikom nije bilo jasno kako je to prihvatio njen navodni dečko, kao i šta se dešava sa njihovom romansom. Bilo kako bilo, očigledno je da su Marko i Lima ostali u dobrim odnosima, a njen buran ljubavni život izgleda će i dalje puniti medijske stupce.

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) BIVŠA SRPSKA SNAJKA BEZ TRUNKE ŠMINKE: Evo kako izgleda Adriana Lima u ranim jutarnjim satima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track