SA 9 SAM UVELIKO ISTRAŽIVALA ŠTA MI PRIJA U SEKSU, TO ME JE BABA NAUČILA: Glumica šokirala priznanjem, a onda otkrila DA ZNA I KADA SU NJENA POZNATA DECA IZGUBILA NEVINOST
Foto: Profimedia

RUŠI GRANICE

SA 9 SAM UVELIKO ISTRAŽIVALA ŠTA MI PRIJA U SEKSU, TO ME JE BABA NAUČILA: Glumica šokirala priznanjem, a onda otkrila DA ZNA I KADA SU NJENA POZNATA DECA IZGUBILA NEVINOST

Pop kultura -

Supruga Vila Smita, Džejda Pinket, u jednoj Fejsbuk emisiji ovoga puta dotakla se teme seksa, u društvu majke Adrijane i ćerke Vilou koja je poznala i jednu svoju prijateljicu. Poznata ćerka tom prilikom je istakla da je prvi put "čula za seks" tako što je naišla na sopstvene roditelje u zanosu.

"To je bilo u Aspenu, bila je noć i silazila sam po sok. Videla sam jedan trenutak i odmah pobegla. Bio je mrak, sve se činilo kao neka silueta, ali osećala sam se kao da prešla neku granicu", objasnila je Vilou, što je svakako ostavilo njenu majku u šoku, jer se ona toga nije sećala.

Verovatno kako bi i ona izazvala neku takvu reakciju, odlučila je da podeli sopstveno iskustvo. Naime, kako kaže, baka ju je učila o seksu još od devete godine, a evo i zašto.

"Htela je da naučim da je zadovoljstvo nešto što dolazi od mene. Nije htela da padnem u ruke muškarcu i mislim da to dolazi od njega", rekla je Džejda, te dodala kako je bila apsolutno opsednuta igračkama: "Počela sam da istražujem i postala sam kao zavisnik. Tada sam otkrila i višestruke orgazme i doživljavala sam ih po pet na dan. To je bilo vreme kad sam apstinirala od muškaraca. U jednom trenutku sam prestala, jer stvarno mislim da sam bila razvila zavisnost".

Poznata majka je istakla kako želi sa ćerkom da priča o seksu otvoreno, jer misli da sa decom moramo da razgovaramo i o dobrim i o lošim stranama života.

"S tatom je priča o seksu uvek filozofska, jako je ozbiljan i nikada ne pričamo o emocionalnom aspektu seksa. Uvek je to intelektualna debata", rekla je Vilou.

Džejda je ta koja se u svakom smislu aktivno bavi ovom temom zajedno sa svojim naslednicima. Ona čak zna i kada su njen sin Džejdan i pastorak Trej izgubili nevinost.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/100posto.hr/Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NIJE NI ČUDO ŠTO IMA NAJBOLJU ZADNJICU: Pogledajte šta Dženifer Lopez radi da bi bila BOMBA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track