USAMLJENI VUK ĆE UMRETI, ALI ČOPOR ĆE PREŽIVETI: Fanovi Igre prestola BESNI na slavnu glumicu! Uništila si poslednju epizodu! (FOTO)
Foto: profimedia

LJUTI NA ZVEZDU SERIJE

USAMLJENI VUK ĆE UMRETI, ALI ČOPOR ĆE PREŽIVETI: Fanovi Igre prestola BESNI na slavnu glumicu! Uništila si poslednju epizodu! (FOTO)

Pop kultura -

Fanovi popularne serije "Igra prestola" s nestrpljenjem iščekuju nove epizode, ali su besi na glumicu Sofi Turner koja tumači lik Sanse Stark.

Naime, ljuti su na nju zbog tetovaže koju je uradila na ruci ispod crteža vuka.

"Usamljeni vuk će umreti, ali čopor će preživeti", citat Sansinog oca Neda Starka iz prve sezone, po kojem je i nastala tetovaža.

Fanovima se baš i nije dopao ovaj potez jer smatraju da je zvezda serije upravo upropastila kraj "Igre prestola" delom citata koji je ispisala na ruci ispod crteža vuka.

Fotografiju je objavila tatu majstor koja je Sofi i uradila ovu tetovažu, a komentari na nju su veoma negativni.

"Stvarno će preživeti?", "Je li ovo spojler?", "Uništila si zadnju sezonu'', neki su od komentara fanova serije koji ipak ne mogu sa sigurnošću da kažu da li je glumica otkrila kraj ili je tetovažu napravila samo kako bi obležila ulogu. Ostaje da sačekamo april 2019. godine za kada je najvaljena premijera poslednje sezone "Igre prestola".

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track