Najnovije vesti

NAJVEĆA MISTERIJA SREĆNIH LJUDI: Snežana Savić otkrila je KO JE u stvari ŽIVEO u Topolskoj 18! SVE ĆE VAM BITI KRISTALNO JASNO TEK SAD (VIDEO)
Foto: Printscreen

SVE ĆE SE SAZNATI

NAJVEĆA MISTERIJA SREĆNIH LJUDI: Snežana Savić otkrila je KO JE u stvari ŽIVEO u Topolskoj 18! SVE ĆE VAM BITI KRISTALNO JASNO TEK SAD (VIDEO)

Pop kultura
16:47h

"Topolska 18, soba podstanara, njena vrata samo sećanje otvara, Topolska 18 na vratima piše, na staroj adresi mene nema više", glase stihovi pesme koja se devedesetih uvukla u svačija srca. 

Snežana Savić, koja je tumačila lik Malina Vojvodić, izvodila je pesmu, a svaki put kada se začula tokom serije jednostavno bi posebne emocije isplivale.

Ono što smo se pitali više od 20 godina jeste da li je pesma zasnovana na istinitim događajima i šta je poslužilo kao inspiracija. Snežana je konačno otkrila ko je živeo u Topolskoj.

– Ljiljana Pavić je živela u toj ulici tokom studentskih dana – rekla je Savićeva jednom prilikom.

Da podsetimo, Ljiljana Pavić je supruga scenariste “Srećnih ljudi” Siniše Pavića i njegov pomoćnik u pisanju scenarija. Ovo nije jedina pesma koju je uradila za njihove serije, već i recimo naslovnu numeru “Srećnih ljudi” koju izvode Ekstra Nena i Boba Stefanović, onda “Srce porodično” (Željko Samardžić), “Ja hoću život” (Dado Topić).

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...