Najnovije vesti

BIO JE ZVEZDA SFRJ, A ONDA JE OSVOJIO I HOLIVUD: Rade Šerbedžija otkrio da SVAKOG DANA radi nešto od čega mnogi muškarci ZAZIRU i nije ga SRAMOTA!
Foto: Beta Tinkara Zupan

Svaka čast

BIO JE ZVEZDA SFRJ, A ONDA JE OSVOJIO I HOLIVUD: Rade Šerbedžija otkrio da SVAKOG DANA radi nešto od čega mnogi muškarci ZAZIRU i nije ga SRAMOTA!

Pop kultura

Čuveni glumac Rade Šerbedžija kaže da je za njegov izgled pre svega zahvalan majki prirodi i svojim roditeljima na "genetskoj žilavosti".

Kada ne radi, Šerbedžija kaže da svako jutro odlazi na pijacu.

"Tamo kupujem ribu, povrće, voće. Kuvam ručak mojoj Lenki. Kad me leđa suviše ne bole i kada u Rijeci ne padaju kiše, igram tenis. Pišem uvek nešto, obično u omiljenim barovima pored mora, u kojima pijem belo ili crno vino. Naveče sedim pred televizorom i gledam samo sportske programe, a onda kada prođe ponoć idem na spavanje", rekao je Rade Šerbedžija.

foto: Stefan Jokić

Prema njegovim rečima ljubav je veština našeg bića i stanje naše duše.

"Ljubav je osećaj koji nas čini razdraganima i srećnima. Ljubav je blago koje nam pripadne i sreća koja nam se daruje. Ljubav se voli i kada te muči i kada zbog nje patiš. Ljubav je ono dobro u tebi koje svakog čoveka čini bogatijim", dodao je  Šerbedžija.

"Pokušavam da im pomognem da postanu svoji ljudi. Nijednom od svoje dece nisam određivao čime bi se bavili u životu. Odgajam ih onako kao što su moj otac i moja majka odgajali mene. Želim da budu blagi i dobri ljudi, a sve ostalo doći će u njihov život samo od sebe", odgovorio je Šerbedžija o pitanjima o ćerkama. 

Kurir.rs/Azra/Foto Beta Tinkara Zupan

.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...