OSTALA BEZ PREBIJENE PARE: Elvisova ćerka uspela da SPISKA 100 MILIONA dolara! (FOTO)
Foto: Profimedia

velika prevara

OSTALA BEZ PREBIJENE PARE: Elvisova ćerka uspela da SPISKA 100 MILIONA dolara! (FOTO)

Pop kultura -

Ćerka Elvisa Preslija, slavnog kralja roknrola, koji je preminuo u 42. godini života, Lisa Mari Presli (50) ostala je bez celog nasledstva. Navodno je, njen bivši poslovni menadžer potrošio celi njen udeo u nasledstvu očevog bogatstva koji je bio procenjen na 100 miliona dolara.

foto: Profimedia

Američki mediji su nabavili sudske dokumente u kojima je Lisa optužila Berija Sigela (68) da ju je dugi niz godina uveravao da je njeno finansijsko stanje 'sigurno i dobro', a zapravo se bogatstvo smanjilo na svega 14 hiljada dolara zbog njegovih loših odluka i investicija. Beri je ulagao u firmu koja je imala licencu za 'Američkog Idola'. Firma je bankrotirala 2016. godine nakon kraja emitovanja spomenute TV emisije.

"Da je Sigel prikazao verodostojno finansijsko stanje, te ograničio trošenje prilhoda, Lisa bi danas živela lepim životom s godišnjim budžetom od 1,5 do 2 miliona dolara godišnje", rekao je izvor.

foto: Profimedia

Elvisova ćerka optužila je bivšeg poslovnog menadžera za likvidaciju prihoda nasledstva nakon što je investicija u emisiju propala. Nije se prilagodila novom načinu života budući da je, zbog njegove preporuke, potrošila dupli iznos godišnjeg doprinosa.

foto: profimedia

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track