BEZ CENZURE I GLUME: OVI glumci otišli su KORAK DALJE i imali SEKS na VELIKIM EKRANIMA! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen YT

Vrele scene

BEZ CENZURE I GLUME: OVI glumci otišli su KORAK DALJE i imali SEKS na VELIKIM EKRANIMA! (FOTO, VIDEO)

Pop kultura -

Iako su u većini filmova ljubavne scene samo gluma, neki su profesionalci otišli korak dalje. Većina glumaca u intervjuima priznaje kako scene seksa i golotinje nije lako raditi, no pomaže im koja čašica za opuštanje i šale u ekipi. No, čini se kako eksplicitna radnja ne pada teško baš svima, a najbolji su primjer glumci koji su vjerovali da pravim seksom daju autentičnost filmu.

Robert Patison

Pre uloge u Sumrak sagi, Robert Patison je bio poznat po ljubavnim scenama iz filma Little Ashes iz 2008. Kad su kritičari primetili da njegovo lice za vreme navodnog orgazma izgleda doista uverljivo, Robert je priznao kako je razlog za to što ga je i doživeo. Iako je masturbirao, solo seks pred kamerom je još uvek oblik seksa, oduševljeni su njegovi fanovi.

foto: Profimedia

Šeron Stoun i Majkl Daglas

Film "Niske strasti" proglašen je jednim od najseksepilnijih filmova ikad snimljenih, a prema brojnim glasinama sa seta, glavni glumci doista su se seksali pred kamerom. Navodno je to i seks simbol Šeron Stoun potvrdila, govoreći da čak ni ona ne glumi tako dobro.

foto: Profimedia

Šia Lebuf u Nimfomanki

Glavni glumac i reditelj najavili su film s rečima kako će sadržavati scene stvarnog seksa.

“I am trying to impress myself. I have yet to do it”

A post shared by Shia LaBeouf (@shialabeoufdaily) on

Ana Pakin

Jedna epizoda True Blooda završila je scenom seksa pomirenja koja je bila toliko realistična da su mnogi tvrdili kako je glumački par koji je u ljubavnoj vezi i u stvarnom životu to zaista i uradio.

Kim Basindžer

Holivudski znalci tvrde da se nekad velika zvezda Kim zaista odvažila na seks pred kamerama sa svojim partnerom u filmu Getaway, Alekom Boldvinom, koji joj je kasnije postao muž.

foto: Profimedia

Kaligula

Film Frenka Roselinija takođe je prepun stvarnih scena seksa zahvaljujući tome što je produkciju preuzeo osnivač časopisa 'Penthouse'. U njemu su glumili Helen Miren , Malkolm Mekdauel, Piter O' Tul i Tereza En Savoj.

foto: profimedia

Film 8 mm

Film je isprva imao naziv "Baršunasta strana pakla", ali kada je "Soni" otkupio prava preimenovao ga je u "8mm 2". Radnja se vrti oko diplomate i njegove verenice koji se u Budimpešti upuste u seks u troje, ali neko sve to snimi pa ih kasnije ucenjuje.

foto: Profimedia

Ulaz u prazninu

Reditelj Gaspar Noe (50) ispričao je priču iz perspektive mrtvog dilera čija je duša svedok događaja, film je sniman u prvom licu pa tako i scene seksa.

Hali Beri i Bili Bob Torton

Scena u kojoj Hali Beri vodi ljubav s Bili Bob Tortonom jedna je od najupečatljivijih u filmskoj industriji, a Hali je za ovu ulogu dobila i Oskar. Kako tvrde tvorci filma, seks u njemu je stvaran.

foto: Profimedia

Kurir.rs/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja