FOTOSOFIA IM JE ISPUNILA SNOVE: Na ovim sjajnim fotografijama pozavideli bi im i SVETSKI UMETNICI! SAVRŠENSTVO OBJEKTIVA! (FOTO)
Foto: Mirna Bartolić, Martina Bošković, Miomira Medaković Topalović, Josip Stević

SEMINAR NAPREDNE FOTOGRAFIJE

FOTOSOFIA IM JE ISPUNILA SNOVE: Na ovim sjajnim fotografijama pozavideli bi im i SVETSKI UMETNICI! SAVRŠENSTVO OBJEKTIVA! (FOTO)

Pop kultura -

Već trinaest godina u predivnom ambijentu Terma Tuhelj, nedaleko od Zagreba, održava se sada već dobro poznati seminar napredne fotografije Fotosofia, koji besplatno drži umetnik i fotograf Damir Hojka.

Naime, nedelju dana, odabrani učesnici seminara fotografišu, slušaju predavanja i stiču praktična iskustva vezana za fotografiju.

Tokom Fotosofije, polaznici fotografišu modele i poznate, a fotografije su prikayane na izložbi u njihovu čast poslednjeg dana seminara.

foto: Sonja Stavrova

Petnaest seminarista tokom Fotosofije učila od najboljih, a jedan odgostiju i predavača Fotosofije 13 bio je i čuveni španski fotograf Eugenio Rekuenko (Eugenio Recuenco), koji je sarađivao sa svetskim grupama, kao što je Ramštajn, i sarađivao je sa najpoznatijim modnim časopisima.

foto: Petra Zaverski

Osvrt na rezultate snimanja sa selebriti dana pogledajte u fotogaleriji:

1 / 10 Foto: Josip Stević

Osvrt na rezultate snimanja sa modnog dana pogledajte u fotogaleriji:

1 / 8 Foto: Sinja Gerić Sattler, (Odeća: Mia Kovač)

Da bi ove slike uspele pomogli su modeli: Ivana Crnoja, Ana Ušić i Sara Spinčić, styling Monika Hršak, styling asistenti Mia Kovač, Katarina Zmeškal, Mihaela Brajković i Jelena Geštakovski, mentor tima TTF: izv. prof. mr art. Jasminka Končić, make up Iva Grgurić, Mihaela Farkaš i Sofija Varga, hair: Nina Dundur i Ela Gračiš.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track