RUSKE LEPOTICE KOJE SU BACILE FUDBAL U DRUGI PLAN: Zbog nje Rusi GUBE RAZUM! Provokativna plavokosa voditeljka nikog ne ostavlja ravnodušnim! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

NESTVARNA

RUSKE LEPOTICE KOJE SU BACILE FUDBAL U DRUGI PLAN: Zbog nje Rusi GUBE RAZUM! Provokativna plavokosa voditeljka nikog ne ostavlja ravnodušnim! (FOTO)

Pop kultura -

Ruskinje su poznate kao jedne od nejlepših žena na svetu. Kako se Svetsko fudbalsko prvenstvo održava baš u ovoj zemlji, odlučili smo da vam predstavimo po jednu lepoticu iz gradova domaćina koji će ovog leta ugostiti najbolje reprezentacije sveta.

Iako je, odrastajući u Rostovu na Donu, svestrana Viktorija Lopirjeva (34) prstiće vežbala u školi klavira, danas ih najčešće koristi za držanje mikrofona.

Tokom studiranja muške kolege zafrkavale su je jer je plavuša, a sad, kad je sretnu, spuštaju glave jer je uspešnija od njih.

Iako je stekla diplomu, shvatila je kako je birokratija za nju monotona.

Postala je manekenka, glumica, a na kraju i televizijska voditeljka.

Pohotni i žedni Rusi zadimljene krčme su zamenili buržujskim salonima kako bi uživali u društvu jedne od svojih najprovokativnijih sunarodnica.

Čak ni najčvršći muškarci ne kriju da su pustili suzu kad je Viktorija najavila da više neće voditi svoju kultnu noćnu emisiju.

Strastvena obožavateljika fudbala ponosna je ambasadorka Svetskog prvenstva.

Ako ne na terenu, nada se da će barem na tribinama pronaći muškarca koji će joj se u potpunosti posvetiti.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ANASTASIJA SE POJAVILA NA PLAŽI, A KADA SE OKRENULA NASTAO JE HAOS: Bikini se izgubio među njenim adutima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track