ZA NJENIM OBLINAMA SU UZDISALE GENERACIJE: Seksi  plavuša i najpopularnija "zečica" slavi 51. rođendan!
Foto: Profimedia

VESELJE

ZA NJENIM OBLINAMA SU UZDISALE GENERACIJE: Seksi plavuša i najpopularnija "zečica" slavi 51. rođendan!

Pop kultura -

Čuvena seks-bomba i najpopularnija plavuša na svetu, takođe i nekadašnja "Plejboj" zečica, Pamela Anderson, napunila je 51 godinu!

Zanosnu, prsatu Pamelu i njene seksi scene u "Čuvarima plaže" nema ko ne pamti, pa slobodno možemo reći kako ju je crveni jednodelni kupaći kostim i zavodljivo trčanje po plaži sa crvenom bovom u rukama istinski proslavilo... A i godinama nakon toga, da ne kažemo decenijama, Pamela je sa svojim atributima i dalje među seks-simbolima i najatraktivnijim ženama sveta.

I dalje je kamera i te kako voli, budući da često zauzima naslovnice u muškim časopisima, a onaj seksepil i dalje dobro "čuva".

#paris #amfar #paramour #aelis

A post shared by The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) on

Seksi "čuvarka plaže" je, osim zbog svog fizičkog izgleda, često bila na meti skandala zbog svog burnog ljubavnog života; sa Tomijem Lijem bila je u braku tri godine, snimili su svoj porno-film i dobili dva sina (Brendona i Dilana), a potom je ovog rokera zamenila drugim - Kidom Rokom, sa kojim je u bračnoj zajednici bila samo godinu dana.

foto: Profimedia

Da, da...očigledno nije baš tako lako biti kraj legendarne Pamele.

Dva puta se udavala za profesionalnog pokeraša Rika Salomona, koji je osim Pamele bio i sa čuvenom bogatašicom Paris Hilton, kao i sa zvezdom "Beverli Hilsa 90210", glumicom Šenon Doerti. Trenutno je u vezi sa fudbalerom Adilom Ramijem.

foto: profimedia

Danas, dok mnogi misle da je seksi plavuša preterala sa plastičnim operacijama, drugi tvrde kako joj 51 godina odlično stoji.

foto: Profimedia

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja