MORBIDAN POST BEOGRADSKOG MUZIČARA: Skuvao jaja mlade golubice, pa ih vratio ih u gnezdo, a onda otkrio zašto?! SVE TO UZ ZASTRAŠUJUĆI KOMENTAR (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

ŠOKANTNTO

MORBIDAN POST BEOGRADSKOG MUZIČARA: Skuvao jaja mlade golubice, pa ih vratio ih u gnezdo, a onda otkrio zašto?! SVE TO UZ ZASTRAŠUJUĆI KOMENTAR (FOTO)

Pop kultura -

Fotografije srpskog muzičara, gitariste poznatog benda, koji je objavio na svom Instagram storiju na kojima se hvali da je, kako navodi, skuvao jaja golubice koje je snela jaja na njegovoj terasi, šokirale su korisnike društvenih mreža. Istim povodom oglasila se na svom zvaničnom sajtu i grupa "IrieFM" koja se, kako navodi, ograđuje od postupka svog gitariste.

foto: Printskrin/Facebook

Naime, korisnici Fejsbuka šire fotografije koje je navodno objavio muzičar na svom Instagramu i na kojem se "hvali" kako je skuvao jaja koje je snela glubica na njegovoj terasi. Ono što je još šokantnije, on je ta jaja vratio u gnezdo kako bi se golubica i dalje brinula o njima.

foto: Printskrin/Facebook

Iznerviran što mu golubica ne da da izađe na terasu jer brani svoje gnezdo, navodno je uzeo jaja i skuvao ih a potom ih vratio u gnezdo.

"Tri godine mi golubovi us.aše život. Se.u kao da je kod mene javna klonja za golubove. Jedna mlada mama se skoro doselila, snela jajca i brani terasu od drugih golubova se.ača", piše u opisu fotografije, ali tu nije stao.

foto: Printskrin/Instagram

"Mlada mama slabo kenja, valjda slabo i jede dok se ne ispile mladi se.aći. Ali zato brani terasu odlično".

foto: Printskrin/Instagram

"Ko kaže da će mladi itd. itd..."

foto: Printskrin/Instagram

"Sve vraćeno na mesto da mlada mama ne primeti. Čuvaj svoju terasu mlada mamo. Saće deca, samo što nisu".

foto: Printskrin/Instagram

"Gitarista se pohvalio na svom Instagram profilu kako je golubici, koja je položila jaja u gnezo na njegovoj terasi, skuvao. Nažalost, golubica ne zna o čemu se radi i dane će provoditi grejući mrtve fetuse. Prema napisanom, možemo da zaključimo da oseća zadovoljstvo što je uradio ovamo nešto", napisala je jedna korisnica Fejsbuka.

foto: Printskrin/Instagram

I na Fejsbuk stranici "Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije nalaze se fotografije koje je objavio muzičar.

foto: Pritnscreen

Međutim, na zvaničnom sajtu bend se na svom zvaničnom sajtu ogradio od postupka svog gitariste. Vukašin Marković je napisao da ovakav postupak niko ne podržava u njihovom bendu i da akt pojedinca ne znači da je akt kolektiva.

"Poštovani fanovi benda i svi koji našu FB stranicu posećujete u poslednjih 24 časa zbog ovog nemilog događaja, dobar dan. Po mom ličnom mišljenju, ovaj odogovor stiže kasno, ali radi se o tome da ne možemo da verujemo do čega je došlo, i pokušavamo da sagledamo činjenično stanje i donesemo pravu odluku. Članice i članovi benda irieFM su krajnje zatečeni ovom situacijom.

Jako nam je žao što je do ovoga došlo, ali ovom prilikom moramo da se ogradimo od postupka našeg člana Nikole Spasića. U ovom slučaju, akt pojedinca nikako ne podrazumeva akt kolektiva. Nismo imali prilike da se do sada, kroz rad benda susretnemo sa ovakvom problematikom. Naša dosadašnja saradnja je podrazumevala pre svega profesionalizam, bez ikakvih iznošenja stavova ove vrste", napisao je Vukašin.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track