SRPSKI BRED PIT RAME UZ RAME SA BIVŠIM MUŽEM MONIKE BELUČI: Glumac uputio jaku poruku Rusima! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

ŠMEKERSKI

SRPSKI BRED PIT RAME UZ RAME SA BIVŠIM MUŽEM MONIKE BELUČI: Glumac uputio jaku poruku Rusima! (FOTO)

Pop kultura -

Jedan od najuspešnijih srpskih glumaca mlađe generacije, Miloš Biković, koji već godinama ostvaruje uspešnu karijeru u Rusiji, našao se rame uz rame sa starijim francuskim kolegom, glumcem Vensanom Kaselom, bivšim mužem Monike Beluči.

Miloš je ovom fotografijom najavio festival u Kazahstanu, ali nije zaboravio ni da čestita Rusiji na jučerašnjem prolasku u četvrtfinale Mundijala 2018, te je prvo za njih imao jaku poruku.

"Čestitam fudbalskoj reprezentaciji Rusije i svim Rusima na pobedi! Neophodno je da verujete, i samo da verujete! Nikad ne posustajte", napisao je Biković na samom početku, budući da reprezentacija Rusije u subotu, 7. jula, igra meč sa Hrvatskom za prolazak u polufinale.

"A trenutno sam u Astani na Internacionalnom filmskom festivalu "Eurasia", po prvi put u životu u žiriju. U sledećih nekoliko dana ćemo sa kolegama iz različitih zemalja birati najbolji od 35 kratkih filmova. Imamo sjajan tim i siguran sam da će biti interesantno", napisao je "srpski Bred Pit", kako ga mnogi zovu.

Gost festivala bio je francuski glumac Vensan Kasel, za kojeg je Biković rekao da izuzetno voli njegov radi i da mu je bilo veliko zadovoljstvo da ga upozna.

Kurir.rs/ Foto: Printscreen Instagram

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) HTEO JE SAMO DA SE OŠIŠA: Šokiraćete se kad vidite šta su uradili od Miloša Bikovića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track