POP DIVA SE UDAJE ZA ALEKSA RODRIGEZA: Verila se Džej Lo! (FOTO)
Foto: Profimedia

ČETVRTA SREĆA

POP DIVA SE UDAJE ZA ALEKSA RODRIGEZA: Verila se Džej Lo! (FOTO)

Pop kultura -

Dženifer Lopez (48) verila se sa svojim dečkom, bivšim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom (42), neposredno pred proslavu američkog državnog praznika Dana nezavisnosti.

foto: Profimedia

Popularna pevačica u ljubavi sa sportistom uživa nešto više od godinu dana, a sada su odlučili da svoju vezu učvrste. Nakon što su se nedavno uselili u zajednički stan na Menhetnu, gde žive sa svojim naslednicima - pevačicinim blizancima Maksimilijanom i Emom i Aleksovim ćerkama Elom i Natašom, sportista je odlučio da pevačici pokloni dijamantski prsten.

foto: Printscreen/Youtube

Njih dvoje su s decom za vikend uživali na plaži u Hemptonsima, gde su proslavili i američki državni praznik 4. jul, a Džej Lo se na društvenim mrežama pohvalila fotografijom na kojoj je pored Rodrigeza.

foto: Instagram

- Ovi tihi trenuci se najviše cene - napisala je ona ispod fotke na kojoj nasmejana leži na grudima partnera, a ono što je svima zapalo za oko jeste veliki dijamantski prsten na domalom prstu Lopezove. Američki mediji su odmah preneli da se pop pevačica verila, a procenjuje se da ovaj komad nakita košta nekoliko stotina hiljada dolara.

foto: Profimedia

Dženifer je celu porodicu upoznala sa svojim verenikom, a tabloidima je to bilo dovoljno da zaključe da je spremna na još jedan brak.

foto: Instagram

- Aleks je divan muškarac i pravi džentlmen. Osvojio je moju porodicu - rekla je pevačica, a ni bejzbol igrač nije krio emocije prema njoj.

foto: Instagram

- Ona je divna, jedna od najdivnijih i najpametnijih žena koje sam ikada upoznao. Divna majka - rekao je Rodrigez.

Inače, ovo je pevačicina treća veridba, a ukoliko izgovori sudbonosno "da", biće joj četvrti brak. Prvi put je sudbonosno "da" izgovorila glumcu Ohaniju Noi 1997. godine, a nakon godinu dana braka razveli su se. Noa je Dženifer ucenjivao privatnim snimcima, tražeći da mu plati četiri miliona dolara. Umesto te svote, Lopezova je slobodu platila 125.000 dolara. U drugom braku je bila s plesačem Krisom Džadom 2001. godine, a nakon devet meseci rastali su se.

Treći put se udala za svog bivšeg dečka Marka Entonija, s kojim je dobila dvoje dece, a to joj je inače rekordni brak - od sedam godina.

Davne 1999. godine Džej Lo se zaljubila u Pi Didija, s kojim se i verila, ali je par raskinuo nakon dve godine veze.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/Foto: Profimedia

Najbolnija ljubav Ben Aflek joj slomio srce

Dženifer Lopez bila je u vezi i s holivudskim zavodnikom Benom Aflekom, u koga se zaljubila tokom snimanja filma "Gigli". Ubrzo nakon toga, 2002. godine, Ben je kleknuo i zaprosio je, ali samo godinu dana kasnije, na iznenađenje svih, par je raskinuo. Dženifer je tada izjavila da je Ben bio prvi muškarac koji joj je slomio srce, dok je on pričao kako mu je veza s njom gotovo upropastila karijeru, koju je spasla druga Dženifer, Garner, kojom se potom oženio, ali se kasnije razveo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track