PRAVIM SE LUDA, NIŠTA NE PRIMEĆUJEM: Naša poznata glumica otkrila najdublju intimu, pa progovorila o onome o čemu sve žene ĆUTE!
Foto: Marina Lopičić

ISKRENA DO KOSKE

PRAVIM SE LUDA, NIŠTA NE PRIMEĆUJEM: Naša poznata glumica otkrila najdublju intimu, pa progovorila o onome o čemu sve žene ĆUTE!

Pop kultura -

Olga Odanović, proslavljena glumica i prvakinja Narodnog pozorišta otkrila je svoju najdublju intimu.

Ona se ohrabrila da govori o menopauzi - životnom trenutku koji ume da bude neprijatan mnogim ženama.

"Dvadesetprvi je vek, mnogo se govori i pridaje važnosti apsolutno svemu. Te je klimaks, te menopauza, već kako ko naziva. A da li je uopšte i bitno? Tako u moje vreme nije bilo. Danas se obraća mnogo pažnje na to, što iz nekog razloga samo povećava stigmatizaciju umesto da razbija tabue. Ja sam takođe u klimaksu, jer imam 58 godina, ali se pravim luda, ne primećujem. Malo vam bude toplo, malo se znojite i prođe. To je normalna faza života, kao što je bio pubertet. Ne treba čovek mnogo da razmišlja. Tako da je to moj savet - zaboravite na to, nemojte pridavati preveliku važnost celoj priči, nego živite potpuno normalno kao i do sada i sve će sigurno biti u redu", ispričala je Olga Odanović.

foto: Printscreen

Olga je otkrila i da je jedno vreme bila lošeg zdravlja.

"Imala sam neke zdravstvene tegobe i ponašala sam se vrlo hrabro i razumno u tom trenutku. Imala sam čak i intervenciju, ali to je sve prošlo i hvala Bogu, sad je sve u redu. U tim trenucima vi sa sobom morate da pređete na „ti“. Ne treba izgovarati da je to problem, jer čim postavite tako stvari, vi ćete stvarno biti u problemu. Sve ide iz glave i ljudi ne shvataju koliko je važno da svaki dan iz sebe izvučete radost i izmamite osmeh. Stalno se zahvaljujem i ujutru i uveče jer sam zahvalna na svemu što mi je dato. Nisam materijalista, nikada me u životu nisu interesovale materijalne stvari. Kada tako razmišljate i u stanju ste da svojom voljom i pameću vratite sebi radost, vedrinu i motiv - vi ste pobedili i uvek ćete pobeđivati", objasnila je Olga.

Ona je ispričala i da je u mladosti bila eksplozivnija, ali da su je godine naučile da bude mirnija.

"U mladosti sam bila vrlo eksplozivna. Često sam impulsivno reagovala na mnoge stvari. Međutim, kako sam sticala iskustvo, zrelost i godine, sve sam postajala mirnija. Sada me više ne nerviraju neke besmislene stvari. No, u tome je i sve vreme i bio trik - shvatiti šta je besmisleno, a šta nije. Moram da kažem sa ovim iskustvom i godinama ne dozvoljavam da me bilo šta poremeti i izvede iz takta. Ne znam šta bi trebalo da se desi da poludim ili da odreagujem onako kako nije primereno. To sebi više ne dozvoljavam", rekla je.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/Zensketajne, Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track