GLADIJATOR IZGLEDA JADNO: Rasel Krou ne liči na sebe! (FOTO)
Foto: printscreen Instagram

NEPREPOZNATLJIV

GLADIJATOR IZGLEDA JADNO: Rasel Krou ne liči na sebe! (FOTO)

Pop kultura -

Taman kada je fanove Gladijatora prošao šok zbog njegovog novog izgleda - velikog stomaka i dugačke brade, paparaci su uslikali Rasela Kroua u još gorem izdanju! Novozelandski glumac uživao je u Diznilendu, a holivudski mediji su njegov izgled opisali "jadnim".

foto: pROFIMEDIA

Jedan od najpoželjnijih muškaraca u Holivudu već dugo nije više poželjan, što je nedavno potvrdio svojim izgledom. Rasel je uslikan tokom posete Diznilendu, gde je bio sa svojom porodicom, ali ga mnogi nisu prepoznali.

foto: pROFIMEDIA

Nekada najpoželjniji glumac taj višak pokušao je da zamaskira velikom crnom majicom i pantalonama, a lice je pokrio naočarima za sunce.

foto: printscreen Instagram

Ono zbog čega je dodatno neprepoznatljiv jeste i duga, zapuštena brada, pa Krou izgleda kao prosečan Amerikanac u srednjim godinama. Holivudski mediji okarakterisali su Raselov izgled "jadnim", a mnogi se čude kako je dozvolio sebi ovakvu promenu.

Ipak, glumac za to ima opravdanje! Ulogu mišićavog Rimljanina u filmu "Gladijator" Rasel je zamenio novom rolom, zbog koje je morao drastično da se ugoji. Naime, za potrebe snimanja filma "Boy erased", u kome glumi sa Nikol Kidman, a čija se premijera očekuje početkom novembra, glumac je morao da promeni lični opis.

Ovo nije prvi put da Rasel drastično menja svoj izgled. Tokom snimanja filma "The nice guy" 2016. godine glumac je smršao 24 kilograma za sedam meseci i imao je 98 kilograma.

foto: pROFIMEDIA

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto:Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track