POP ZVEZDA IZNENADILA FANOVE: Madona London obilazi bajsom! (FOTO)
Foto: profimedia

HIT FOTO

POP ZVEZDA IZNENADILA FANOVE: Madona London obilazi bajsom! (FOTO)

Pop kultura -

Pop ikona Madona živi kao sav normalan svet. Paparaci su najpopularniju pevačicu uhvatili u centru Londona kako vozi biciklu s ćerkom Mersi (12)!

foto: Profimedia

Kraljica popa često se u javnosti pojavljuje bez šminke i u opuštenom izdanju, a sada je prolaznike Engleske prestonice iznenadila svojim kežual stilom.

foto: Profimedia

Madona je na sebi imala crnu trenerku, patike, kačket i belu duksericu s natpisom "Volim svoju decu".

foto: Profimedia

Ikona popa je lice prekrila velikim naočarima za sunce, međutim, to joj nije mnogo pomoglo. Veliki broj prolaznika prepoznao je pevačicu, koja im je zajedno s naslednicom mahala, ali nije želela da stane kako bi se fotografisala. Međutim, kad je ugledala paparace, Madona ih je najpre pozdravila palcem podignutim nagore, ali kako nisu odustajali od slikanja nekoliko minuta, počela je da im se plazi.

foto: Profimedia

Mnogi su ovaj njen potez prokomentarisali kao neumesan, a neki su je uporedili s Majli Sajrus, koja je pre nekoliko godina svojim jezikom privukla veliku pažnju, i rekli da je kopira.

foto: Profimedia

Podsetimo, Madona je malu Mersi usvojila 2009. godine iz sirotišta u Malaviju. Pevačica je imala problema oko usvajanja jer je sudija smatrao da je devojčici bolje u sirotištu nego s razvedenom ženom. Ipak, nakon duge borbe, Mersi je ipak došla u Madonin dom, gde joj pružena ljubav i nega. Pevačica je 2011. usvojila i bliznakinje Ester i Stelu (5), takođe iz sirotišta u Malaviju, ali i dečaka Dejvida Bandu (12). Pevačica ima i dvoje biološke dece - ćerku Lurd (21), koju je dobila u vezi s Karlosom Leonom, i sina Roka (17), iz braka s Gajem Ričijem.

Birthday ?????♥️

A post shared by Madonna (@madonna) on

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track