UZ OVU PESMU MLADENCI PLEŠU SVOJ PRVI PLES A NE ZNAJU DA JE ZLOKOBNA: Svi smo pevali ove pesme, a ne znamo šta NJIHOVE REČI u stvari znače (VIDEO)
Foto: Profimedia

ISTINA JE POTPUNO DRUGAČIJA

UZ OVU PESMU MLADENCI PLEŠU SVOJ PRVI PLES A NE ZNAJU DA JE ZLOKOBNA: Svi smo pevali ove pesme, a ne znamo šta NJIHOVE REČI u stvari znače (VIDEO)

Pop kultura -

Koliko puta ste pevušili neku pesmu misleći da znate o čemu se zapravo radi? Možda ste mislili da je Dejvid Bouvi (David Bowie) u pesmi “Heroji” opisao zaljubljeni par ispred Berlinskog zida, ali istina je zapravo drugačija.

Nije to jedina pjesma u kojoj nismo razumeli šta je tekstopisac hteo da kaže.

Pesma grupe Polis “Every breath you take” mnogima je bila izbor za prvi bračni ples, ali budući parovi bi trebalo da razmisle da prekinu ovu praksu.

Sting je, naime, pesmu posvetio posesivnoj ljubavi i ona slobodno može biti "himna svih uhoda".

"Kad sam pisao pesmu, nisam shvatio koliko je pesma zapravo zlokobna. U glavi su mi bili Veliki brat, nadzor i kontrola", rekao je svojevremeno Sting.

Nije stvar u gubljenju nevinosti, u popularnoj Madoninoj (Madonna) pesmi "Like a Virgin".

"Ono što sam hteo da kažem tom pesmom jeste da možda nisam bio devica u seksualnom smislu, ali sam bio emocionalno povređen u vezama. Ali, počinjem novu vezu i sve je tako dobro, osećam se kao da su sve moje rane zacelile i kao da nikad to pre nisam radio", rekao je tekstopisac Madoninog hita.

Kurir.rs/Avaz/Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track