PEVAČ ZBOG BAKTERIJSKE INFEKCIJE HITNO HOSPITALIZOVAN! FANOVI SE MOLE ZA NJEGOV OPORAVAK: Žao mi je, ne postoji ništa gore od ovoga... (FOTO)
Foto: Profimedia

OTKAZAO NASTUP

PEVAČ ZBOG BAKTERIJSKE INFEKCIJE HITNO HOSPITALIZOVAN! FANOVI SE MOLE ZA NJEGOV OPORAVAK: Žao mi je, ne postoji ništa gore od ovoga... (FOTO)

Pop kultura -

Ser Tom Džouns prebačen je u bolnicu zbog bakterijske infekcije, usled čega su svi njegovi koncerti u Britaniji otkazani. Putem društvene mreže Tviter objasnio je fanovima koliko mu je žao, te se izvinio što neće provesti veče sa njima.

"Žao mi je. Nema goreg osećaja od onog kad razočarate nekoga. Znam da ste mnogi putovali i planirali sa prijateljima sve, znam da ste razočarani. Zaista. Ali dobre vesti su da ćemo se, nadam se, videti svi 12. avgusta. Do tada, iz dubine duše vam se zahvaljujem na podršci i razumevanju", poručio je on.

"Ser Tom Džons ima bakterijsku infekciju zbog koje prima bolničku pomoć. O njegovom stanju se dobro staraju i nadamo se brzom oporavku. Veoma je razočaran i žali što nije u mogućnosti da večeras nastupa", navedeno je u saopštenju.

Inače, prošle godine u septembru, pevač koji se takođe nalazi u žiriju popularnog muzičkog šoua "Voice UK", odložio je turneju u SAD pet dana pre početka takođe zbog zdravstvenog stanja, kasnije navodeći da je u pitanju bila operacija kuka.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track