BESKORISNI SU PRE 33. GODINE: Šokantnom izjavom pevačica izazvala HAOS na internetu! Mnogi su gnevni, a EVO ko je podržao!
Foto: Profimedia

iznenadila

BESKORISNI SU PRE 33. GODINE: Šokantnom izjavom pevačica izazvala HAOS na internetu! Mnogi su gnevni, a EVO ko je podržao!

Pop kultura -

S obzirom na brojne muškarce s kojima je bila u vezama i brakovima, pevačica je očigledno smatrala da zna mnogo toga o jačem polu, pa je javno jednoj devocui pokušala da pomogne da pronađe partnera.

foto: Profimedia

Atraktivna Dženifer Lopez je pristala da učestvuje u serijalu "Swipe Sessions", koji je kreirao Tinder, a u njemu je pomagala mladoj Bruk da nađe muškarca. Osim što joj je savetovala da "otkači" tipa koji je u svojoj biografiji napisao da ne može da bude sa ženom koja čuva kečap u frižideru, Dženifer je otkrila i da misli da ne vredi biti s momcima mlađim od 33 godine.

"Muškarci su beskorisni pre 33. godine!", istakla je pevačica i šokirala, ali delom i razbesnela javnost, a s njom se složila i stručnjak za veze, doktorka Džejn Grir koja je napisala knjigu "Šta sa mnom? Neka vam sebičnost ne uništi vezu".

foto: Profimedia

"Muškarci su do tridesetih godina gradili karijeru i osiguravali finansijsku stabilnost, zbog čega su nakon 30. godine sigurniji u životu. Zbog toga imaju zrelost koja dolazi s postignućima, iskustvom i uspehom”, objasnila je Grir. Brojni strani mediji su se oglasili povodom ovih tvrdnji koje su podigle javnost na noge.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track