EVA RAS LAŽE, NISAM JE SRELA GODINAMA: Olivera Katarina odgovorila na prozivke koleginice! Nikad je nisam nazvala OLOŠEM!
Foto: Nebojša Mandić

ReagovALA

EVA RAS LAŽE, NISAM JE SRELA GODINAMA: Olivera Katarina odgovorila na prozivke koleginice! Nikad je nisam nazvala OLOŠEM!

Pop kultura -

Slavna pevačica i glumca Olivera Katarina tvrdi da godinama nije srela Evu Ras, a našoj se redakciji javila nakon što je pročitala da je napala koleginicu i više puta je nazvala ološem. - To sve što priča Eva Ras je laž. Nemam pojma o čemu ona govori. Srećna sam ovih dana i uživam u uspehu svog sina Maneta. On je imao veliku izložbu u Beogradu i rasprodao je sve svoje slike. Uopšte trenutno ne razmišljam o drugim ljudima. Iznenađena sam da se žena u njenim godinama bavi takvim stvarima i da izmišlja da sam ja vikala nešto. Nije to u mojoj prirodi - kaže Olivera.

foto: Marina Lopičić

Ona ističe da s Evom nikad nije imala konflikt. - Ne znam što me uzima u usta. Nikad ranije nismo imali sukob. Ona nema ništa pametnije nego da na konferenciji Palićkog festivala priča o meni. Nekad se, kad pročitam takve priče, nasmejem. Ne idem na festivale i van tih sam kretanja - naglašava pevačica.

foto: Privatna Arhiva

Olivera se sprema da ide u Ameriku, gde će njen sin imati veliku izložbu u Njujorku. - Maneta vole svuda u svetu i dobro prodaje slike. Konačno u mom životu mogu da se radujem, jer je uspešan i dobar. Što mene ubacuju u te intrige, ja se time ne bavim. Što me meša u to blato, kad nemam veze s njim? Nikad je nisam uzela u usta. Jedini moj odgovor je da sam i danas, u ovim godinama, svima opsesija. Neka me vređaju, ali ja njima neću da se bavim - zaključuje pevačica.

Kurir/ Foto: Nebojša Mandić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track