Najnovije vesti

2 MESECA JE BILA DROGIRANA I PIJANA SVAKI DAN: Pevačica koja se predozirala sad je STABILNO, a ovo je NJENA JEZIVA ISPOVEST!
Foto: Profimedia

OPORAVLJA SE

2 MESECA JE BILA DROGIRANA I PIJANA SVAKI DAN: Pevačica koja se predozirala sad je STABILNO, a ovo je NJENA JEZIVA ISPOVEST!

Pop kultura

Mlada pevačica Demi Lovato juče je završila u bolnici, a vest da se predozirala i da joj se bore za život zabrinula je mnoge koji je vole. Kako javljaju svetski mediji, ona se nalazi u bolnici u Los Anđelesu i sada je stabilno i oporavlja se.

Ova zvezda se godinama borila sa porocima, ali je tvrdila da već duže vreme ne konzumira drogu i alkohol. Šta je Demi pričala o svojoj zavisnosti od opijata.

Pre osam godina je morala da prekine turneju kako bi potražila pomoć na rehabilitaciji, zbog samopovređivanja, alkoholizma, emotivnih i psihičkih problema, problema sa drogom, anksioznošću, a tada su joj konstatovali i bipolarni poremećaj.

- Jedna faza je trajala dva meseca, kad sam bila drogirana i pijana svaki dan. Nije bilo lako raditi sa mnom tada – rekla je Demi i otkrila da je ‘kap koja je prelila čašu’ bio incident iz 2010. godine kada je na privatnom letu iz Perua udarila jednog od svojih plesača, pa dodala:

- Bila sam na dnu.

foto: Profimedia

- Možda i glavni razlog što sam želela da se napokon otreznim je da bih provodila vreme sa svojom malom sestrom Madison, jer mama i tata mi nisu dozvoljavali da budem kraj nje dok sam radila te stvari - priznala je ona.

Kap koja je prelila čašu bio je momenat kada je shvatila da je i porodica i prijatelji napuštaju

– Odjednom su mi poslali poruku da ne planiraju da me ostave, nego su me već napustili. Onda sam shvatila da sam baš dotakla dno i da je vreme da se otreznim zbog sebe - rekla je Demi svojevremeno.

Jedne večeri uzela sam previše kokaina i sve začinila s nekoliko Xanaxa. Počela sam da se gušim, a srce mi je lupalo kao ludo. Sećam se da sam pomislila: ‘O Bože, nije valjda da sam se predozirala’.

Demi se prisetila i kada je poslednji put bila pijana. Povraćala je celim putem do aerodroma, a onda mamurna nastupila na popularnom televizijskom šou ‘Američki idol’.

– Ti dani su sada iza mene – tvrdila je mlada pevačica.

foto: Profimedia

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...