PRE 21 VENČALI SE PRED BOGOM, A PRED ZAKONOM TEK 14 GODINA KASNIJE! Nataša Ninković zaintrigirala pikanterijama iz braka, EVO ŠTA SE DESILO!
Foto: Vladimir Šporčić

OTKRILA

PRE 21 VENČALI SE PRED BOGOM, A PRED ZAKONOM TEK 14 GODINA KASNIJE! Nataša Ninković zaintrigirala pikanterijama iz braka, EVO ŠTA SE DESILO!

Pop kultura -

Iako svoju intimu čuva daleko od znatiželjnih pogleda, Nataša Ninković izhnenadila je detaljima koje je otkrila iz braka sa Nenadom Šarencom. Par se, naime, zavetovao na večnu ljubav pred Bogom 1997. godine, ali nisu iste godine stupili i u građanski brak.

"Venčanje u crkvi je bilo moj uslov. Međutim, iako nisam imala odnos prema građanskom braku i bila njegov protivnik, obavili smo to iz nekih praktičnih razloga", istakla je ona.

Građanski brak nastupio je čak 14 godina kasnije, 2011.

"Pa i zbog dece, jer su Luka i Matija kao mali mislili kako se svi muškarci prezivaju Šarenac, a sve žene Ninković", rekla je ona uz osmeh.

O braku uopšte ima veoma visoko mišljenje, i taj čin smatra pravom krunom jedne zajednice.

"Verujem u brak i u zajednicu, pa ne razumem mlade ljude koji govore drugačije. Nekada sam mislila da papir ništa ne znači, a sada bih rekla da i on ima neku težinu. Bila sam svedok tome da su se ljudi pred razvodom zbog zamršene papirologije predomišljali i odustajali od njega. Za brak i zajednicu se treba boriti. Prirodno je i normalno da tako živimo i zbog dece. Nisam vaspitana da je liberalna veza u redu, niti na taj način gajim svoju decu", zaključila je ona.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs/Glossy/Foto: Vladimir Šporčić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track