DROGA I ALKOHOL UNIŠTILI SU NJIHOVE ŽIVOTE: OVE zvezde nisu uspele da izdrže teret slave i sada plaćaju VISOKU CENU! (FOTO)
Foto: Profimedia

HOROR

DROGA I ALKOHOL UNIŠTILI SU NJIHOVE ŽIVOTE: OVE zvezde nisu uspele da izdrže teret slave i sada plaćaju VISOKU CENU! (FOTO)

Pop kultura -

U osvit skorašnjih dešavanja u vezi sa pevačicom Demi Lovato, koja je hospitalizovana zbog predoziranja, uzdrmale su se mnoge tajne Holivuda, a mračna prošlost (i sadašnjost) nekih glumaca i pevača izašla je na površinu.

foto: Profimedia

Demi nije jedina dečja zvezda koja se godinama bori s zavisnošću i raznim poremećajima. Teret slave nisu mogli da podnijesu ni Lindzi Lohan, Majli Sajrus, Britni Spirs, Selena Gomez...

Američka glumica i kantautorka Demi Lovato (25) se u utorak ujutro predozirala opijatima te je hitno hospitalizirana. Demi se trenutno oporavlja, a doktori, koji sumnjaju da je u pitanju heroin, nisu hteli da kažu koju je drogu uzela.

Lindzi Lohan

Bivša zvezda Diznijevih filmova, glumica Lindzi Lohan (31) se nekoliko puta odvikavala od alkohola i droge. Mlada glumica je u samo godinu dana uspela da potroši nešto više od 5 miliona dolara na svoj "divlji" životni stil. Izvori bliski Lindzi tvrde da je najveći deo novca potrošila na zabave, alkohol, droge, hotelske račune, kazne i rehabilitaciju. Zbog vožnje u pijanom i drogiranom stanju i zbog izbegavanja kontrola završila je i neko vreme u zatvoru.

foto: Profimedia

Britni Spirs

Britni (36) i danas nazivaju 'pop princezom'. Ona je bila velika tinejdžerska zvezda devedesetih godina, a u šoubiznisu je od malih nogu. Nervni slom je doživjela 2007. godine kada se razvela. Britni je tada obrijala kosu na ćelavo i napala paparace kišobranom. Usledilo je nekoliko mračnih godina tokom kojih se Britni navodno drogirala amfetaminima.

foto: Profimedia

Kristina Agilera

Kristina (37) i Britni su svoju karijeru započele u emisiji 'Mickey Mouse Club'. Njih dve su bile suparnice od prvog dana, a mediji su ih često upoređivali. Kristina je imala problema s alkoholom, a 2011. je i uhapšena zbog opijanja na javnom mestu. Godinama se borila i s prekomjernom težinom, a danas joj obožavatelji najviše zameraju prekomerne estetske operacije.

foto: profimedia

Selena Gomez

Selena Gomez (26) se godinama bori s emocionalnim problemima i depresijom. Mlada zvezda se prošle godine podvrgla transplataciji bubrega zbog autoimune bolesti. Selena se fizički oporavila, ali usledila je borba s anksioznošću i napaima panike.

Pre dvije godine se slomila pod teretom slave i završila u klinici u Tenesiju. Zbog toga je otkazala koncertnu turneju. 'Pukla' je nakon svađe s tadašnjim dečom, pevačem Džastinom Biberom (24).

foto: profimedia

Šia Lebauf

Američki glumac Šia Labuf (32) počeo je karijeru kad je imao deset godina sa stand up nastupima jednom nedeljno u Los Anđelesu. Našao je agenta i dobio ulogu u Dizsnijevoj komičnoj seriji 'Even Stevens'. Proslavio se u 'Transformersim' i 'Indijani Džonsu i Kraljevstvu kristalne lobanje', a nakon toga su počele nevolje. Uhapsili su ga zbog remećenja javnog reda i mira, te provaljivanja.

Sam se prijavio na liječenje zavisnosti od alkohola koje nije dugo potrajalo. Prošle godine su ga uhapsili jer se svađao s policajcem, pa su ga 'strpali' na trežnjenje. Imao je mnogo ispada, a jedan se dogodio u Berlinu na filmskom festivalu. Pojavio se s papirnom vrećicom na glavi na kojoj je pisalo 'više nisam slavan'.

Shia wearing an original Louis Stevens shirt ? Repost: @alma.harel #EvenStevens #HoneyBoy

A post shared by Shia LaBeouf (@shialabeoufdaily) on

Majli Sajrus

Glavna glumica u seriji 'Hannah Montana', Majli Sajrus (25) dobila je tu ulogu zbog odličnog glasa i glume. Serija ju je proslavila, snimila je i istoimeni film, a i objavila vrlo uspešan album. Nakon pesme 'Party In The USA' i njoj je dosadilo da bude dobrica.

Na dodeli MTV Video nagrada je sve eskaliralo kada je pokušala da 'tverkuje'. U tom periodu je snimila spot za pesmu 'Wrecking Ball' u kojem se gola njihala na golemoj kugli i lizala alat. Kasnije je izjavila kako je redovno pušila marihuanu i godinama bila pod njenim uticajem, te da joj je neugodno zbog tog spota koji će je pratiti celi život.

foto: Profimedia

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track