BIKOVIĆ PONOVO SA PRELEPOM RUSKOM GLUMICOM: Film "Mezimica" spojio bivše ljubavnike!
Foto: Profimedia

ekskluzivno

BIKOVIĆ PONOVO SA PRELEPOM RUSKOM GLUMICOM: Film "Mezimica" spojio bivše ljubavnike!

Pop kultura -

Milošu Bikoviću i njegovoj bivšoj devojci, ruskoj glumici Aglaji Tarasovoj, ponovo su se ukrstili putevi. Popularni srpski glumac i njegova koleginica igraće zajedno u novom filmu "Mezimica", saznaje Kurir. Ovo je za naš list ekskluzivno potvrdio jedan od producenta ovog ostvarenja, glumac Svetozar Cvetković.

foto: Damir Dervišagić

"Film "Mezimica" snimaćemo krajem septembra i oktobra. Reditelj Nemanja Čipranić je u Rusiji pronašao glavnu glumicu, a ja sam se s tim njegovim izborom samo saglasio. Aglaja Tarasova je već velika zvezda u svojoj domovini, a Miloš Biković svetska, tako da će s Nikolom Kojom činiti sjajnu podelu filma", kaže Cvetković.

Kako saznajemo, film u kojem će se bivši ljubavnici ponovo spojiti nije ljubavnog žanra, već je u pitanju akcioni triler koji prati dešavanja u životu antiheroja, bivšeg policajca Milutina. Miloš i Aglaja u romansu su uplovili na jesen 2016. godine, tokom snimanja filma "Led", a brzo su počeli da žive zajedno u Moskvi. Nakon godinu i po dana veze par je raskinuo, a putem društvenih mreža obavestili su javnost o tome.

foto: Instagram

"Prijatelji! Da bi se izbegli nepotrebni razgovori i pogrešni zaključci, Aglaja i ja želimo direktno da podelimo važne i intimne vesti za nas. Nažalost, posle jedne i po godine zajedničkog života odlučili smo da se razdvojimo. Ovo se desilo zbog prebukiranih rasporeda i stalnih putovanja", napisao je Biković na Instagramu i dodao: "Trudili smo se da provodimo zajedno svaki slobodan minut, ali ispalo je da to nije bilo dovoljno. Nastavićemo da poštujemo i volimo jedno drugo, ostaćemo bliski prijatelji i kolege. Nadamo se da imamo vašu podršku i razumevanje i hvala vam na svim toplim rečima".

Ubrzo se ispostavilo da je Biković mnogo ranije nego što je to zvanično objavio raskinuo sa Aglajom. Prema saznanjima Kurira koje smo objavili u aprilu, Miloš je početkom godine ostavio rusku glumicu, i to zbog srpske manekenke Barbare Tatalović. Budući da je tada bila aktuelna premijera filma "Led", ni Bikoviću ni Aglaji nije išlo u prilog da objave vesti o raskidu, pa su pričekali pogodniji trenutak.

foto: Instagram Screenshot

Istorijat ljubavi

2016. Miloš i Aglaja se upoznali na snimanju filma "Led"

2017. u junu su se prvi put pojavili zajedno u javnosti na festivalu u Rusiji

2017. u junu Miloš doveo devojku na venčanje Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića

2018. u februaru, nakon što je film "Led" stigao u naše bioskope, par je raskinuo

Kurir.rs / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track