NEPRISTOJNA PONUDA POTRESLA JE SVET: 25 godina kasnije pokušaće PONOVO! Najavljen rimejk hit filma 90-ih (FOTO)
Foto: Profimedia

KLASIK

NEPRISTOJNA PONUDA POTRESLA JE SVET: 25 godina kasnije pokušaće PONOVO! Najavljen rimejk hit filma 90-ih (FOTO)

Pop kultura -

Sada već davne 1993. godine, Robert Retford i Demi Mur zapalili su filmska platna diljem svijeta svojom romansom između bogataša i mlade žene, koja dobije nemoralnu ponudu

foto: Profimedia

Kako živimo u doba kada je prosečnom scenaristi veoma teško da dođe do originalne ideje, tako gotovo svakodnevno dolaze vesti o tome kako se prerađuju neki klasici.

Najnovija nam kaže da će film 'Nepristojna ponuda', s Robertom Retfordom i Demi Mur u glavnim ulogama, dobiti svoju preradu. Scenaristkinja Erin Kresida Vilson, iza koje stoje odlični scenario za filmove 'Devojka u vozu' te 'Sekretarica' piše preradu za ovaj hit.

Originalni film uspeo je 1993. godine da zaradi 266 miliona dolara širom sveta, što je zarada koju i danas filmovi mogu smatrati posve dobrom. Doduše, tada su u glavnim ulogama bili onda veoma popularni Robert Retford i Demi Mur, čije su plate zasigurno bile značajno manje no što su one današnjim glumcima.

Premda nije osobito jasno zašto se snima prerada takvog filma, ipak će biti interesantno pratiti njegov razvoj, ako do istog uspe doći.

foto: Profimedia

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja