ŽIKA TODOROVIĆ JE DOŽIVEO VELIKU TRAGEDIJU GUBITKOM SINA: Sada je glumac otvoreno govorio o povratku na posao!
Foto: Dado Đilas

USKORO ĆETE GA PONOVO GLEDATI

ŽIKA TODOROVIĆ JE DOŽIVEO VELIKU TRAGEDIJU GUBITKOM SINA: Sada je glumac otvoreno govorio o povratku na posao!

Pop kultura -

Jedan od naših najpoznatijih i najcenjenijih glumaca Žika Todorović za sobom ima veliki broj uloga na malim ekranima i velikom platnu.

Žika Todorović i njegova supruga zajedno su već više od 20 godina, a publika će čuvenog glumca uskoro imati prilike ponovo da ga gleda.

foto: Marina Lopičić

Žika Todorović je u decembru prošle godine doživeo veliku tragediju, kada mu je preminuo trogodišnji sin, nakon čega se glumac povukao. Žika Todorović u novoj seriji igra muzičkog producenta, a tu njegovu ulogu mnogi s nestrpljenjem očekuju.

Ipak, on sa snimanjem svojih scena počinje tokom avgustu, a s obzirom na to da sa Bjelogrlićem, koji stoji iza serije, sarađuje dugi niz godina, otkrio je da li se i ovaj put raduje novom projektu.

"Radujem se ponovnoj saradnji sa Bjelom na seriji, a takođe se radujem i drugoj sezoni serije "Senke nad Balkanom", koja počinje da se snima u septembru, a čiji sam deo ekipe. Još nisam pročitao scenario jer tek treba da zaigram u avgustu, tako da počinjem da se pripremam ovih dana za set", rekao je Žika.

foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/Scena, Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track