KRALJICA POPA U NEOBIČNOM AUTFITU: Madona  u pidžami šeta Njujorkom! (FOTO)
Foto: Profimedia

BEZ BLAMA

KRALJICA POPA U NEOBIČNOM AUTFITU: Madona u pidžami šeta Njujorkom! (FOTO)

Pop kultura -

Kraljica popa Madona ne prestaje da iznenađuje svoje fanove, pa se u javnosti pojavila ni manje ni više, nego u pidžami!

foto: Profimedia

Holivudski paparaci slikali su pevačicu prilikom izlaska iz jednog hotela u Njujorku u odeći za spavanje. Naime, ikona popa na sebi je imala svilenu pidžamu s leopard printom i veliki šešir, a lice je pokušala da sakrije velikim naočarima za sunce. Ipak, kad je shvatila da je uhvaćena u neprimerenoj garderobi, Madona je sakrila lice novinama koje je nosila u ruci i molila da je ne slikaju.

foto: Profimedia

- Madona se veoma opušteno šetala po hotelu u interesantnom autfitu misleći da je niko ne prepoznaje. Ipak, kad je shvatila da je ljudi slikaju, počela je da govori da prestanu to da rade jer nije u reprezentativnom izdanju. Sve vreme je gledala u stranu i nije želela da priča - rekao je izvor koji se zatekao u hotelu.

foto: Profimedia

Pop zvezda se nedavno s naslednicima preselila u Lisabon kako bi njen sin Dejvid (12) mogao da trenira u portugalskom klubu Benfika. Sa sobom je povela i sina Mersija (12) i bliznakinje Stelu i Ester (5).

Inače, Madona za nekoliko dana puni 60 godina, a svoj rođendan proslaviće akcijom sakupljanja sredstava za siročad i decu u Malaviju, koju organizuje s "Fejsbukom". Njeni obožavaoci mogu donacije da uplate direktno preko njene stranice na toj mreži, a prihodi će biti namenjeni fondaciji "Rejzing Malavi".

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track