DEMI LOVATO SE PREDOZIRALA PRE 10 DANA: Ležala je u krvi, telohranitelj joj spasao život! Ovo su POTRESNE REČI njene prijatelje
Foto: Profimedia

bila na ivici smrti

DEMI LOVATO SE PREDOZIRALA PRE 10 DANA: Ležala je u krvi, telohranitelj joj spasao život! Ovo su POTRESNE REČI njene prijatelje

Pop kultura -

Američka pevačica i glumica Demi Lovato (25) predozirala se prošle nedelje nepoznatim opijatima. Završila je u bolnici u Los Anđelesu u kojoj se trenutno oporavlja.

Strani mediji su saznali okolnosti koje su prethodile njenom predoziranju. Demi je veče pre bila na žurki, a sutra ujutro se predozirala u svom domu. Pronašao ju je telohranitelj u nesvesnom stanju te mu se učinilo da ne diše. Njena prijateljica je uspaničeno počela vikati.

'Mrtva je, mrtva je', a prijatelji su odmah pozvali Hitnu pomoć. Na jastuku pevačice su bili tragovi krvi i počela je povraćati. Tada je telohranitelj počeo pružati prvu pomoć dok lekari nisu došli i odveli je u bolnicu.

foto: Profimedia

Kad je pevačica došla sebi, nije htela priznati koju je drogu uzela. To je uvelike otežalo njen oporavak, a preko vikenda je uhvatila i groznica s visokom temperaturom.

Bliski prijatelji pevačice su poručili Demi da mora otići na rehabilitaciju ili će izgubiti sve saradnike i prijatelje, piše TMZ. Demi je gotovo šest godina bila 'čista', a sada je ponovno posrnula.

"Bezbroj puta sam se poželela vratiti starim porocima, ali sam preklinjala Boga da me oslobodi te opsesije. Danas sam ponosna na sebe, ali nikada ne bih uspela bez pomoći porodice, prijatelja i vas, obožavatelja, jer ste verovali u mene i bili ste mi podrška na putu ozdravljenja - napisala je prošle godine na svim društvenim mrežama.

I ? fabletics

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Kurir.rs/TMZ/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track