DOKAZI NA SUĐENJU HARVIJA VAJNSTINA KOJI ĆE VAS ŠOKIRATI: Evo o čemu se kontroverzni producent dopisivao sa navodnom žrtvom!
Foto: Profimedia

ŠTA JE ISTINA?

DOKAZI NA SUĐENJU HARVIJA VAJNSTINA KOJI ĆE VAS ŠOKIRATI: Evo o čemu se kontroverzni producent dopisivao sa navodnom žrtvom!

Pop kultura -

Advokatski tim koji je u odbrani Harvija Vajnstina čija je prošlost veliki šok za mnoge, nekada najuspešniji holivudski producent i njegova navodna glavna žrtva bili su u intimnoj vezi nekoliko godina nakon podizanja tužbe protiv njega.

Kao dokaz tome izneli su mejlove koje su Vajnstin i navodna žrtva razmenili.

U tužbi je navedeno kako je jedna žena silovana, a druge dve napadnute, a Harvi je navodno razmenjivao poruke sa jednom od ove tri navodne žrtve.

Prema tvrdnjama te žene, koja je Harvija optužila za silovanje, sve se dogodilo u martu 2013. godine.

foto: Reuters

U žalbi iz odbrane, koja ima više od 150 stranica, Harvijevi advokati su u petak izneli delove njihove prepiske koja, kako su rekli, svedoči o njihovoj ljubavi koja je, prema njihovom mišljenju, trajala najmanje do 2017. godine. Pojedine poruke razmenjene su nekoliko nedelja nakon što je podignuta tužba protiv Vajnstajna, a iz njih se vidi da je žrtva čak nekoliko puta želela da se nađe sa producentom.

"Nadam se da ću te danas videti", "Ako imaš vremena možemo na ručak", "Nedostaješ mi, veliki dečače", "Tako sam srećna što si me danas video", "Ne postoji niko drugi sa kim bih se radije videla, a koji me razume kao ti", samo su neke od poruka, a ona od 8. februara 2017. glasila je: "Još te volim. Ali mrzim ovaj osećaj da ti služim samo za krevet".

Advokatski tim iz odbrane čuvenog producenta optuženog za silovanje, koji predvodi poznati njujorški advokat, najviše se poziva na poslednju poruku i ističe kako navodna žrtva u njoj priznaje da je "dobrovoljno imala intimne odnose sa Vajnstinom".

foto: Profimedia

Kurir.rs/The guardian, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track