ODBIO SAM FAJNSA ZBOG SERIJE ISTINE I LAŽI: Dušan Kaličanin otkriva kako je ostao bez uloge u novom filmu velike zvezde!
Foto: Privatna Arhiva

maler

ODBIO SAM FAJNSA ZBOG SERIJE ISTINE I LAŽI: Dušan Kaličanin otkriva kako je ostao bez uloge u novom filmu velike zvezde!

Pop kultura -

Dušana Kaličanina gledaćemo u ulozi Joce i u drugoj sezoni u seriji "Istine i laži", čije snimanje je danas nastavljeno u Beogradu.

Veliki radoholičar, znatiželjan, pomalo sklon tračevima i spletkarenjima, biće i dalje na strani istine, ali je zbog projekta Prve televizije morao da odbije i jednog Rejfa Fajnsa. Britanski glumac i reditelj želeo je da ovog igrača i glumca Pozorišta na Terazijama angažuje na filmu o najvećem baletanu svih vremena Rudolfu Nurejevu.

- Dobio sam kod njega u filmu malu ulogu, odnosno statiranje sa zadatkom. Probao sam kostim i trebalo je da se pojavim na snimanju, ali raspored snimanja "Istina i laži" se promenio i morao sam da odustanem. Serija je imala prioritet u odnosu na film - objašnjava Kaličanin.

foto: Privatna Arhiva

Dušan kaže da mu je krivo što je morao da vrati ulogu. - U životu se sve dešava s razlogom. Nekako se na snimanju "Istina i laži" čudom pojavio Fajns zbog nekog slikanja. Videli smo se i popričali. Ne mislim da bi mi taj film značio za karijeru u inostranstvu. Publika me voli zbog uloge Joce. Izgleda da je to baš bilo pisano za mene - zaključuje Kaličanin.

Kurir/ Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track