Najnovije vesti

ANĐELINA LJUTA NA BREDA: Pun je kao brod, a ne plaća alimentaciju! Bivši muž joj je ovako zapušio usta!
Foto: Profimedia

OGORČENA NA BIVŠEG MUŽA

ANĐELINA LJUTA NA BREDA: Pun je kao brod, a ne plaća alimentaciju! Bivši muž joj je ovako zapušio usta!

Pop kultura

Anđelina Džoli i Bred Pit se ni posle dve godine od rastanka nisu zvanično razveli, a sada se "rat" između još zakonitih supružnika vodi zbog alimentacije za njihovih šestoro dece.

"Anđelina i Bred još nisu ni blizu sporazumnog razvoda. Toliko su zaokupljeni pitanjima oko starateljstva da još nisu ni predali sva finansijska dokumenta, što je u brakorazvodnoj parnici uobičajeni korak. Sumnjam da će se to uskoro rešiti. Nikako da se pomere sa mrtve tačke, jer su fokusirani na starateljstvo, ništa drugo još nisu rešavali", naveo je dobro obavešteni izvor.

Izvor navodi da je glumica ogorčena na Pita, jer joj već dve godine finansijski ne pomaže u podizanju dece.

"Pit ima obavezu plaćanja alimentacije. Do danas on nije platio nikakvu značajnu svotu novca otkako su se rastali. Cilj Anđelininog sudskog zahteva je da što pre reši pitanje razvoda tako da oboje mogu da nastave sa svojim životima i zajedno odgajaju decu", dodaje izvor.

foto: Profimedia

Popularni glumac Bred Pit demantovao je tvrdnje svoje bivše supruge Anđeline Džoli da nije plaćao "nikakvu značajnu" alimentaciju godinu i po dana.

Dok Anđelinini advokati tvrde da Pit "nije isplatio značajne sume alimentacije" otkad se razveo sa Džolijevom, Bredovi zastupnici objašnjavaju da je u pitanju loš napor da se manipuliše medijima.

foto: Profimedia

Kurir.rs/CNBC/Tanjug, Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...